Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


, 09.10.2018

Kako do hitrejše internetne povezave

pipa.jpg
Združite kabelsko in 4G omrežje

Kot povprečen Slovenec imate zagotovo doma že optiko ali kabelsko, ko pa ste zdoma, zagotovo uporabljate najnovejše omrežje 4G. Kaj, ko bi lahko ti dve tehnologiji združili v eno?

Ravno do take rešitve je prišlo podjetje Speedify. Ne samo, da omogočajo, da lahko združite več internetnih povezav skupaj, prav tako omogočajo hkratno uporabo VPN-ja za varnejšo brskanje.

Kako deluje?

Na računalnik ali pametni telefon si naložimo program, ki združi našo WiFi, 4G ali podobno povezavo v eno samo. Program nam tudi omogoča dva načina delovanja. V enem podatke pošiljamo preko obeh omrežji istočasno - če eno omrežje odpove (ponavadi je to domače), drugo deluje brez težav. Lahko pa tudi združimo obe omrežji, tako da program pošilja en del podatkov po enem, drug del podatkov pa po drugem omrežju.

Prav tako lahko omejimo, koliko podatkov prenesemo preko katerega omrežja. To je koristno predvsem , če uporabljamo 4G povezavo, kjer imamo na voljo omejeno količino prenosa podatkov.

Najboljše pri tem pa je, da ob vzpostavitvi povezave program avtomatsko uporablja še vgrajen VPN, kar pomeni, da nam noben ne more prisluškovati, ter nam daje možnost, da lahko uporabljamo storitve, ki v Sloveniji (EU) niso na voljo - Amazon Prime Video ...

Izbiramo lahko med dvema različnima paketoma. Lahko plačujemo 10 evrov na mesec ali letno 55 evrov. Naenkrat pa je lahko aktivnih 5 različnih naprav.

Več -> http://bit.ly/RN-Speedify

Naslednja novica:
Turistična zveza Slovenije z uporabno aplikacijo


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled