Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Double deal, telemach, 11.09.2019

Kako do nižje cene telefona?

double-deal-septembra_web_novicka-800x450.jpg

Z jesenskim listjem padajo tudi cene mobilnih naprav.

Mesec september pri najhitreje rastočem mobilnem operaterju v Sloveniji v ponudbi DOUBLE DEAL prinaša vrhunski mobilni napravi kitajskega tehnološkega giganta Huawei. Ob spletni sklenitvi naročniškega razmerja na paket NAJVEČ in izbiri telefona Huawei P 30 ali Huawei P Smart Z boste pri Telemachu deležni številnih ugodnosti.


Akcija DOUBLE DEAL zajema ponudbo odličnih mobilnih naprav, ki z izbiro enega Telemachovih mobilnih paketov ponuja optimizacijo mesečnih stroškov, ki jih uporabniki namenijo mobilni telefoniji.  Najaktivnejšim uporabnikom je namenjen paket NAJVEČ, ki z neomejeno količino prenosa podatkov izpolnjuje želje tudi najbolj zahtevnih uporabnikov. Za brezskrbno brskanje po spletu tudi v tujini pa paket prinaša še 9 GB prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju in 200 MB v ZDA.

HUAWEI P30 odlikuje vrhunska trojna kamera Leica, ki vključuje 40 MP objektiv. Njeno napredno  zaznavanje ter stabilizator slike poskrbita, da bodo slike vaših jesenskih aktivnosti vrhunske kakovosti tudi v bolj kislem vremenu. Najkakovostnejši zaslonski prikaz omogoča 6.1 palični OLED zaslon s Corning Gorilla Glass zaščito, s katero bo mobilna naprava odpornejša pred udarci, kar zagotavlja večjo brezskrbnost uporabnika. Ob sklenitvi 24-mesečnega naročniškega razmerja bo vrhunska mobilna naprava vaša že za 18,75 EUR na mesec.

V prvi jesenski ponudbi DOUBLE DEAL najdete tudi vrhunski telefon HUAWEI P Smart Z, s katerim lahko zavidljive posnetke ujamete v objektiv revolucionarne samodejne izskočne selfi kamere. Ergonomski in tanek dizajn telefona omogoča nepozabno uporabniško izkušnjo tudi najbolj zahtevnim, brezskrbnost in zanesljivost mobilne naprave pa zagotavlja izjemno zmogljiva baterija. Telefon HUAWEI P Smart Z bo v mesecu septembru na paketu NAJVEČ ob 24-mesečni vezavi vaš že za 4,75 EUR mesečno, ob registraciji telefona na consumer.huawei.com/si/ pa poleg kot darilo prejmete še Bluetooth zvočnik.

Ob sklenitvi naročniškega razmerja na spletu pa lahko izkoristite pa tudi posebno ugodnost, ki vam prinaša prvih šest mesecev brez mesečne naročnine.

Naslednja novica:
Še boljša Opera za naprave Android!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled