Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Samsung, 09.10.2019

Kako je Samsung spremenil svet digitalnih tehnologij?

1_foto1_samsunggalaxynote10.jpg
Samsung letos obeležuje pomemben jubilej – neverjetnih 50 let delovanja.

Lee Byung-chul, eden od ustanoviteljev družbe Samsung, je že ob ustanovitvi leta 1969 verjel, da bo družba spremenila celoten razvoj tehnologije. To ambicijo odraža tudi ime družbe. Ime, sestavljeno iz korejskih besed "sam" (tri) in “sung” (zvezde) ter simbola treh zvezdic (三星) predstavlja nekaj "velikega, številčnega in močnega."

Petdeset let kasneje lahko z gotovostjo trdimo, da je Samsung močno vplival na svet digitalnih tehnologij. Samsung že vse od samega začetka delovanja spreminja koncept praktičnosti in vedno išče načine, kako doseči novo raven učinkovitosti v življenju.

Nekatere inovacije družbe Samsung so povzročile preboj na področju tehnologije, spremenile svet in vodile nadaljnji razvoj. Spomnimo se – ko je bil predstavljen prvi Galaxy Note pametni telefon, je ta veljal za zelo velikega, a dandanes je eden izmed najbolj priljubljenih pametnih telefonov na svetu. To je le dokaz, da je Samsung vedno narekoval nove trende in tlakoval pot v prihodnost na področju mobilne tehnologije.

Galaxy S serija, ki je bila prvič predstavljena pred 10 leti, je danes sinonim za najboljše naprave na svetu. Poleg tega je Samsung letos pri Galaxy A seriji predstavil prvo rotirajočo trojno kamero s 48 milijoni slikovnih pik, ki je ni mogoče primerjati z drugimi kamerami pametnih telefonov.

Samsung ni samo spremenil prihodnosti mobilne industrije. Tudi razvoj družbe Samsung na področju televizije ni nezanemarljiv. Vrhunske tehnološke inovacije, kot so QLED zasloni, 8K ločljivost in funkcije umetne inteligence, so spremenile način, kako gledamo televizijo in omogočile neverjetno uporabniško izkušnjo. S sliko, ki prikazuje tudi najmanjše podrobnosti prizorov, lahko sedaj uživamo v kinematografski izkušnji gledanja kar v udobju doma.

Samsung pa z inovacijami ne navdušuje samo uporabnikov, temveč celotno industrijo. Lahko se le vprašamo - kaj lahko še pričakujemo od tega IT giganta v prihodnosti?

Samsung letos obeležuje pomemben jubilej – neverjetnih 50 let delovanja. Poleg inovacij in tehnologije je bila skrb za uporabnike po vsem svetu in njihove potrebe že od samega začetka jedro misije ter vizije družbe Samsung. Samsung se je zato odločil, da bo to pomembno obletnico obeležil s prvovrstnimi uporabniškimi izkušnjami in svoje uporabnike razveselil z vrhunskimi promocijami.

Uporabniki, ki bodo v oktobru kupili Samsung Galaxy S10 ali S10+ pametni telefon, bodo prejeli še darilo Galaxy Tab A 10.1 tablični računalnik. Za pridobitev darila je kupljeno napravo treba registrirati na spletni strani https://www.samsung.com/si/offer/50let-praznovanje. Ravno tako bodo uporabniki prejeli darilo ob nakupu QLED TV – ob nakupu modelov Q60 in Q70 televizorjev bodo prejeli Galaxy Watch Active pametno uro, ob nakupu modelov Q80 in Q90 televizorjev Galaxy Tab A 10.5 tablični računalnik ter ob nakupu modela QLED 8K televizorja Q90 Soundbar zvočnik. Ob nakupu televizorja iz serije UHD RU8002 in RU74xx med 1. oktobrom in 17. novembrom uporabniki prejmejo 20-odstotni popust. Uporabniki, ki bodo do 10. novembra kupili Samsung gospodinjski aparat (pralni ali sušilni stroj, kombinirani pralno-sušilni stroj, hladilnik ali vgradni aparat), pa bodo prejeli do 25 odstotkov popusta. Za več informacij o samih promocijah obiščite https://www.samsung.com/si/.

 

Naslednja novica:
Huawei Next Image: Neverjetne zgodbe treh prejemnikov »velike nagrade«


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled