Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Android Pie, 17.08.2018

Kako naložiti Android Pie že danes?

k5qgv3zha5gf2ocsyp7xc6-970-80.jpg

O novi verziji Androidovega operacijskega sistema Pie smo v zadnjem času že precej povedali, danes pa vam predstavljamo način, kako dobršen del posodobitve lahko preizkusite takoj. Android 9 Pie je uradni izšel in je že na voljo na prenos, vendar na žalost ne za vse uporabnike telefonov. Android Pie Beta je na voljo že kar nekaj časa, kompatibilnih pa je precej naprav. O tem, katera naprava bo dobila novi sistem pa si lahko preberete v enem od naših prejšnjih člankov ravno na to temo.

Kljub vsemu je za zdaj Android  Pie namenjen zgolj Google Pixel telefonov in tudi modelu Essential Phone. Ti telefoni bodo prvi, ki bodo prejeli celotno, končno verzijo sistema Android Pie. Celotna verzija sicer pomeni finalna verzija, ki pa še vedno ne bo vključevala vseh novih lastnosti, ki jih napovedujemo skozi naše predhodne članke - recimo App Slices aplikacija prihaja enkrat do konca leta. 

Torej, kako prenesti Android 9 Pie?

1. Najprej potrebujete enega od naslednjih telefonov: Google PixelPixel XLPixel 2 in Pixel 2 XL. Tudi prej omenjeni Essential Phone je kompatibilen in lastniki dotičnega telefona lahko že preizkusite novi sistem.

2. Android Pie bo prišel kot "over-the-air" posodobitev, kar pomeni, da boste morali slediti naslednjemu postopku: Settings > System > System Update. Tako boste najprej preverili, če je posodobitev že na voljo za vaš telefon. Morda boste celo dobili obvestilo, ko bo Android 9 Pie na voljo za namestitev na vašo napravo. 

3. Izberite "prenos" in namestite posodobljeno verzijo sistema. To ne boste morali storiti, če bo raven baterije prenizka, kar pomeni, da se pred prenašanjem prepričajte, da imate dovoljo polno baterijo, ki bo zdražala skozi celoten proces namestitve. 

Naslednja novica:
Novi Ryzen 9 3950X precej boljši od konkurenčnega Core i9-9980XE


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled