Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Windows 10, 04.07.2017

Kako pospešiti logiranje v Windows 10?

icon-1971135_1920.jpg

Eden glavnih razlog za uspeh in popularnost tabličnih računalnikov je nenehna pripravljenost, "always-on" lastnost. To pomeni, da nam ni potrebno vedno znova čakati, da se Windows naloži, prav tako pa nam ni potrebno vedno znova vnašati gesla, ko tablico želimo uporabiti. Kljub temu, da so dandanes tablice zelo zmogljive, včasih enostavno potrebujemo osebni ali prenosni računalnik. V teh situacijah pa seveda pričakujemo, da bodo naše napreve delale hitro, da bo zagon potekal brez dolgotrajnega čakanja itd. Saj ne zahtevamo preveč kajne?

Prvi način, kako pospešiti zaganjanje računalnika (Windowsov) je, da odstrani nepotrebne programe, ki se zaženejo takoj, ko prižgemo računalnik. Drugi korak - tega se poslužimo zgolj v primeru, ko smo prepričani, da naša naprave ne bo prišla v napačne roke - je, da preprosto odstranimo tisti začetni korak, ko nas večina vnaša geslo za Windows. Tale drugi korak morda res nekoliko pospeši postopek zagona, vendar se je potrebno zavedati, da bodo tudi nepridipravi zelo hitro lahko prišli do naših podatkov, če nam slučajno ukradejo računalnik ali pridejo do osebnega računalnik doma.

Odstranjevanje Windows gesla je zgolj enostaven korak, ko moramo odkljukati okence v "uporabniških nastavitvah". Za vas smo pripravili celoten postopek, kako to najhitreje naredite:

Naslednja novica:
Pridobi investicijo in nagrado za svoj startup projekt


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled