Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Biro casa, 14.11.2019

Kakovostni tonerji in kartuše po dostopni ceni - izdelani v Švici

0f112208print.jpg

.. Brez kartuš in tonerjev je tudi tiskalnik neuporabna naprava. Po eni strani jih nujno potrebujemo, po drugi pa nas lahko tudi veliko stanejo. A ni nujno ..

Tonerji in kartuše so hočeš nočeš strošek, na katerega moramo pri nakupu tiskalnika računati – pa naj gre za domačo ali poslovno rabo. Tonerje uporabljamo pri laserskih tiskalnikih, kartuše pri brizgalnih.

Morda je kdo, ki kartuš in tonerjev nikoli ni kupoval, presenečen nad ceno, ki jo mora zanje plačati, a temu se ne moremo izogniti. Lahko pa namesto originalnih kartuš in tonerjev kupimo neoriginalne in pri tem prihranimo. Vendar moramo biti pri tem pazljivi. Neoriginalne kartuše in tonerji se lahko med seboj zelo razlikujejo in lahko pomenijo razliko med kakovostnim tiskom ter takšnim, ki si imena tisk ne zasluži.

V papirnici Biro casa boste našli le najboljše – kartuše in tonerje znamke Peach, za katere sami pravijo celo, da je kakovost tiska pri nekaterih tiskalnikih boljša od originalnih. Ob tem je dobro vedeti, da je cena tovrstnih izdelkov tudi do 60 odstotkov nižja od cene originalov.

Izdelano v Švici

Če vas do zdaj vse to še ni prepričalo, vas bo prepričalo dejstvo, da so črnila, ki jih uporablja Peach, izdelana v Švici in ne kršijo nobenih patentnih zakonov - tako v Evropski uniji kot v Sloveniji. Njihovi produkti tako niso narejeni na Kitajskem, kot je običajno za ostale proizvajalce kompatibilnih črnil. Podjetje je tudi »TOP-Seller« s črnili in tonerji na območju Evropske unije, črnila pa so tovarniško napolnjena. Vse, kar je zamenljivo brez kršenja patentnih zakonov zamenjajo z novimi deli, napolnijo, testirajo ter na novo originalno zapakirajo za distribucijo.

V papirnici Biro casa pravijo, da boste lahko s kartušami Peach natisnili tudi do 200 odstotkov več kot z drugimi črnili na tržišču.

Brez težav z vračilom izdelka

Lahko se vam zgodi, da toner ali kartušo kupite prek spleta, ko jo dobite pa ugotovite, da ste se nekje ušteli. Kaj zdaj? Boste izdelek vrnili brez težav? Se boste zato morali s trgovcem prerekati? Pri izdelkih znamke Peach teh pomislekov in težav ne boste imeli. Peach ima namreč politiko vračanja brez vprašanj, v primeru vračila artikla prejmete dobropis ali pa ga enostavno zamenjate za enak izdelek, če tako želite.

Peach poleg tonerjev in črnil ponuja tudi druge izdelke za domačo in profesionalno rabo, kot so uničevalci dokumentov, giljotine, aparati za spiralno in toplotno vezavo, aparati za laminiranje, kalkulatorji, pripadajoči potrošni material in podobno.  V Evropski uniji je tudi eden izmed vodilnih pri prodaji foto papirja. Če torej iščete cenejše rešitve za vaše stranke v ponudbi črnil, tonerjev, foto papirja..., so tu Peach izdelki, ki po dostopni ceni ponujajo visoko kakovost.

Papirnica Biro casa tudi sicer nudi široko paleto pisarniškega materiala, pisarniških potrebščin, črnil, tonerjev, šolskih izdelkov, pisal, igrač, pripomočkov za arhiviranje in še bi lahko naštevali. Dolgoletne izkušnje in zadovoljne stranke pričajo o tem, da se v papirnici Biro casa dobi ves potreben pisarniški material ter široko ponudbo izdelkov za pisarno in dom. So zastopnik in distributer omenjene blagovne znamke Peach.

Pri nakupu tonerjev in kartuš Peach vam v Biro casi do konca letošnjega leta priznajo 15-odstotni popust, tako da boste v domači blagajni ali proračunu podjetja lahko prihranili še nekoliko več.

Več najdete na povezavi birocasa.si. (P.R.)

 Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled