Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


, 08.05.2018

Kupujete igre? Počakajte!

4_igre.jpg
Nikoli več igre po polni ceni

Če tudi vi večkrat kupujete igre preko priljubljenih portalov, rajši počakajte, kot pa da kupite igro tako zdaj in danes. Zaradi par dni čakanja, boste hitro privarčevali kakšen evro. Priljubljene spletne "prodajalne" kot so Steam in Origin večkrat zalagajo igre za svetovne razvijalce.

Takoj, ko se pojavi nova igra, je cena le-te v nebesih, saj samo igra brez kakršnih koli dodatkov, stane tudi več kot 50€.

Že takoj čez par dni, je lahko igra znižana zaradi raznih praznikov in drugih dnevov, katere praznujejo v ZDA. Na srečo popusti večkrat niso omejeni, tako da so na voljo tudi v Evropi, kot tudi v Sloveniji.

Tako boste privarčevali takoj vsaj kakšnih 20%. Potem so še tukaj razni kuponi, katere lahko najdete po spletu, vendar na žalost večkrat ne delujejo za najnovejše igre.

Najboljše pa je, da za originalno igro preprosto počakate kakšne pol leta, saj bo cena padla za okrog 50% in bo z leti samo še manjša.

Zanimivo dejstvo je tudi, da Origin, eden izmed založnikov večkrat ponuja igre "on-the-house" oziroma na račun hiše, tako so igre za kratek čas brezplačne. Ena izmed takšnih iger je bila nedavno Dead Space, katera je doživela kar nekaj nadaljevanj in je za nakup potrebno odšteti okrog 10€. Večkrat pa jo na Originu lahko najdemo brezplačno.

Če pa želite igro takoj, pa priporočamo, da malce pobrskate po kakšnih spletnih straneh, kot je G2A.com. Na teh straneh najdemo različne igre, katere lahko kupimo po znižanih cenah in so podobne eBayju ali Bolhi.

Naslednja novica:
Windows 7 je uporabnikom začel prikazovati opozorila


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled