Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


PoceniPC.com, 12.11.2019

Laserska gravura slovenskih znakov na tipkovnici – odlična rešitev

20180227_13331311.jpg
V praksi največkrat dodajajo znake tistim tipkovnicam, ki nimajo šumnikov in znakov, ki smo jih vajeni na slovenski tipkovnici.

Ste kdaj imeli računalnik s tujo tipkovnico, ki ni imela slovenskih znakov, kot so č, š, ž in podobni?

Čeprav je danes veliko uporabnikov, predvsem mlajših, ki rastejo skupaj z računalnikom, veščih slepega tipkanja, je tudi veliko takšnih, ki ob pisanju še vedno pogledujejo po tipkovnici, kar zna biti ob tipkovnici s tujimi znaki sila nerodno.

 

Eden izmed razlogov, da nimate slovenske tipkovnice, je lahko, da ste računalnik preprosto kupili v tujini. Tuje tipkovnice pa imajo tudi rabljeni ali outlet računalniki, ki so za marsikaterega uporabnika lahko odlična izbira, saj nudijo super razmerje med kakovostjo in ceno.

 

PoceniPC.com je specializirana trgovina za prodajo tovarniško obnovljenih (outlet – odprta embalaža) in rabljenih računalnikov z enoletno garancijo.


Zaradi gravure ne boste čakali nič dlje

Ker imajo njihovi prenosniki tuje tipkovnice, slovenske nalepke za tipke priložijo brezplačno, če želite še elegantnejšo rešitev, pa si lahko omislite gravuro slovenskih znakov na tipkovnico, ki jo lahko dokupite ob nakupu prenosnika.

Slovenske črke v tipkovnico vgravirajo lasersko. V praksi največkrat dodajajo znake tistim tipkovnicam, ki nimajo šumnikov in znakov, ki smo jih vajeni na slovenski tipkovnici. Gravuro lahko naredijo tudi na tipkovnicah z osvetljenimi tipkami. Te zanima, kako naredijo lasersko gravuro slovenskih znakov? Preveri v video povezavi.

 

Slovenske znake vam vgravirajo za doplačilo 5 evrov kar ob nakupu prenosnika. To pa označite že ob artiklu (slika). Gravuro pri PoceniPC.com delajo sami, tako da se čas dobave prenosnika zaradi tega nič ne podaljša.

 

V PoceniPC.com pravijo, da velja pravilo: bolj kvaliteten je prenosnik, bolj so kakovostni izdelava in materiali, tako je tudi gravura na njem lepša.

 Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled