Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Mafia: Trilogy, 20.05.2020

Legendarna Mafia v novi preobleki

mafia_trilogy.jpg
Izmed trojice je zagotovo najbolj mikavna korenita predelava izvirnika, ki je izšel že leta 2002.

Epska trilogija fiktivnih zgodb o zgodovini organiziranega kriminala v Ameriki verjetno ne rabi posebne predstavitve. In čeprav je kakovost iger po odličnem izvirniku iz leta 2002 šla nekoliko navzdol, zlasti v tretjem poglavju, Mafia vseeno ostaja ena najbolj priljubljenih odprtosvetovnih izkušenj zadnjih dveh desetletij.


Zdaj pa so se pri 2K Games odločili, da celotno trilogijo izdajo v novi preobleki pod naslovom Mafia: Trilogy. Zbirka treh iger, ki vsebuje tudi vse dodatke zanje, stane 59,99 € in je na voljo za PC, PlayStation 4 ter Xbox One. Vse tri predelave so v prodaji tudi posamično; Mafia: Definitive Edition za 39,99 €, Mafia II: Definitive Edition in Mafia III: Definitive Edition pa vsaka po 29,99 €. Medtem ko sta novi izdaji drugega in tretjega dela že na voljo v digitalnih trgovinah, predelava izvirnika prihaja šele 28. avgusta, saj bo le-ta doživela konkretno predelavo.


Poudariti velja, da v kolikor si že lastite običajni različici iger Mafia 2 in Mafia 3, ju sedaj lahko brezplačno nadgradite na Definitive Edition. Pri dvojki to pride v poštev zgolj za uporabnike platforme Steam, medtem ko tretji del poleg njih lahko nadgradijo tudi imetniki različic za PlayStation 4 in Xbox One.

Naslednja novica:
Letos bo Amazon Prime Day najverjetneje septembra


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled