Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Cafago NES Family Recreation Video Game Machine, 06.01.2018

Legendarni NES je lahko vaš že za 15 evrov

f1604eu-1-25fb-jiiw.jpg
Igralna konzola NES Family Recreation Video Game Machine je lahko vaša že za 15,11 evrov.

Verjetno se še spomnite dobrih starih časov, ko ste na televizijo priklopili svojo legendarno igralno konzolo NES in se z brkatim vodovodarjem Super Mariem podali na dolgo in zabavno pustolovščino reševanja princese Breskvice. Minilo je že več kot 30 let, odkar je NES ugledal luč dneva in če ste imeli z njo priložnost zabavati že takrat, ste danes verjetno že starš, ki opazuje svojega malčka, kako se navdušuje nad “igricami”. Ćeprav morda svoje dragocene konzole nimate več, ali pa jo je načel zob časa, pa imate zdaj ponovno priložnost, da se vrnete v zlate čase in nostalgično odigrate katero od iger, ki so zaznamovale vaše otroštvo.

Spletna trgovina Cafago je namreč pripravila posebno ponudbo za igralno konzolo NES Family Recreation Video Game Machine, ki jo lahko kupite s klikom na spletno povezavo https://goo.gl/Zbg713. Zanjo bi bilo sicer v redni prodaji odšteti 22,99 evrov, vendar je ta z vnosom kupona »JF160« (brez narekovajev) lahko vaša že za 15,11 evrov. Ob nakupu bomo poleg igralne konzolo prejeli še dve igralni ploščici, kabel AV, napajalnik in adapter za evropsko vtičnico. Ker pa izjemna ponudba spletne trgovine Cafago velja le do 31. januarja, z nakupom nikakor ne gre odlašati.

Naslednja novica:
Prava izbira stola in mize je pomembna


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled