Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Metalogix , 15.07.2020

Metalogix Diagnostic Manager - idealno orodje za spremljanje uspešnosti programa Sharepoint

metalogix-diagnostic-manager-adm-adria.jpg

Metalogix Diagnostic Manager nadzira celotno okolje Sharepoint in nudi popoln vpogled v vsebino baz podatkov in SQL (Structured Query Language).

Metalogix Diagnostic Manager obravnava SharePoint kot celoto in ne kot ločene strežnike. Spremlja vpliv aplikacij in rast vsebin. Odpravlja težave na strežnikih, bazah podatkov in v omrežju Sharepoint.

Nadzorna plošča

Rešitev nudi z ene nadzorne plošče ogled stanja okolja Sharepoint. Natančno se lahko določijo neuspešni strežniki in strani. Ustvarijo se lahko poročila po meri, in sicer na podlagi primerov, ki so značilni za določeno okolje.

Proaktivna opozorila

Nastavijo se lahko samodejna obvestila za konfiguracijo nivojev uspešnosti, kar služi skrbnikom kot opozorilo na težavo. Vklopijo se lahko opozorila za obvestila o prekinitvi delovanja storitve. Hkrati se prejema opozorila o rasti vsebine, in sicer tako za oblačne kot za lokalne storitve.

Monitoring 24 ur na dan

Z rešitvijo Metalogix Diagnostic Manager se spremlja Sharepoint 24/7. To omogoča reševanje morebitnih težav, ki bi lahko motile poslovne tokove, vključno s potencialnimi SQL težavami iskanja vsebin.

Vpogled v SQL strežnik

Preprost vpogled v SQL strežnik omogoča konfiguracijo in fragmentacijo baze podatkov. Omogočen je ogled razporejenosti baze na pogonih. Na voljo je načrtovanje zmogljivosti sistema z uporabo trenda rasti podatkov in datotek.

Metalogix Diagnostic Manager nudi podporo za:

V manj kot 30 minutah je rešitev Metalogix Diagnostic Manager pripravljena na uporabo!

Rešitev olajša nadzor s pomočjo hitrih in enostavnih nastavitev.

 

Želite brezplačni preizkus rešitve Metalogix Diagnostic Manager?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Metalogix Diagnostic Manager, sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. Z veseljem vam bodo pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.

Naslednja novica:
Google Stadia kmalu tudi na mobilnih napravah Apple?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled