Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2, 12.06.2019

Microsoft pripravil še boljši igralni plošček Xbox Elite

knsakasf.jpg
Igralni plošček Elite Wireless Controller Series 2 je znatno boljši od njegovega predhodnika.

Ljubitelji igralnih konzol se dobro zavedajo, da je uporaba kakovostnega igralnega ploščka še kako pomembna za doseganje dobrih rezultatov pri igranju najzahtevnejših iger. To je tudi razlog, zakaj so ti pripravljeni plačati nekaj več za nakup igralnega ploščka, ki ga je mogoče prilagoditi njihovim potrebam. Tega se zavedajo tudi pri podjetju Microsoft, ki so že pred časom za njihovo igralno konzolo Xbox pripravili napredni igralni plošček Elite Wireless Controller. Ta pa bo kmalu doživel prenovo, ki bo zagotovo razveselila mnoge ljubitelje iger.

 

Novi igralni plošček s prodajno oznako Elite Wireless Controller Series 2 bo v primerjavi s predhodnikom ponujal kar 30 novih možnosti za boljše igranje računalniških iger, vključno možnostjo nastavitve upora gumbov ter zaklepanje določenih točk. Poleg tega bo novost opremljena še s kakovostno umetno maso za prijetnejše igranje, uporabnik pa bo imel možnost shranjena do treh profilov. To dejansko pomeni, da bo povsem odpadla potreba po zamudnem spreminjanju nastavitev pri prehodu med igrami.

 

Microsoftov igralni plošček Elite Wireless Controller Series 2 bo za nameček še varčnejši z električno energijo, saj bo eno polnjenje baterij zadoščalo za okoli 40 ur brezskrbnega igranja. Novost je sicer mogoče že prednaročiti, a žal ni ravno poceni, saj Microsoft zanjo v Združenih državah Amerike zahteva kar 180 ameriških dolarjev. Prvi kupci pa bodo novi igralni plošček Elite Wireless Controller Series 2 prejeli 4. novembra.

 

Kupci novega igralnega ploščka Miccrosoft za Xbox bodo prejeli:

Naslednja novica:
Oživite vaš star računalnik


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled