Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Microsoft Windows 10 20H1, 16.06.2019

Nova večja posodobitev za Windows 10 že v pripravi!

win10icone_720.jpg
Širši krog uporabnikov bo posodobitev 20H1 za Windows 10 lahko preizkusilo že konec letošnjega leta.

Pri podjetju Microsoft so pred dnevi najavili razpoložljivost operacijskega sistema Windows 10 Insider Preview build 18912, ki bo v bližnji prihodnosti zagotovo navdušil mnoge. Tu namreč gre za operacijski sistem Windows 10 z naslednjo večjo posodobitvijo z razvojno oznako 20H1. Ta bo uporabnikom na voljo v drugi polovici naslednjega leta. Novost bo seveda prinesla vse možnosti in funkcije, ki iz takšnega ali drugačnega razloga niso bile vključene v nedavno večjo posodobitev May 2019 Update za operacijski sistem Windows 10.

 

Najnovejša posodobitev za operacijski sistem Windows 10 je trenutno še v zgodnji poskusni fazi, zato vsaj zaenkrat podjetje Microsoft vanj še ni vključilo večjih sprememb. Na to bo treba počakati do konca letošnjega leta, ko bo posodobitev 20H1 na voljo širšemu krogu poskusnih uporabnikov. Posodobitev bo sprva seveda na voljo skupaj z operacijskim sistemom Windows 10 in ne kot samostojen izdelek, kar v praksi seveda pomeni, da bo poskusnim uporabnikom dejansko na voljo za prenos slika ISO operacijskega sistema.

 

Operacijski sistem Windows 10 Insider Preview build 18912 je trenutno na voljo v treh različicah, in sicer kot običajna različica, različica SKU Enterprise in kot različica Home China. Več o posodobitvi 20H1 za operacijski sistem Windows 10 pa bo kot že omenjeno znanega šele proti koncu letošnjega leta.

Naslednja novica:
Novi iPhone naj bi poskrbel, da bo Apple naslednje leto kraljeval na trgu 5G tehnologije


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled