Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Microsoft OneDrive, 11.09.2019

Milijarda prenosov za OneDrive!

onedrive-na-google-playu-biljezi-preko-1-milijardu-preuzimanja_n0molp.jpg
Microsoft OneDrive je prepričal že milijardo uporabnikov mobilnih naprav Android!

Sodobni pametni mobilni telefoni so opremljeni z zelo zmogljivi digitalnimi fotoaparati, zato vse bolj izpodrivajo kompaktne digitalne fotoaparate. Medtem ko smo v letu 2013 z mobilnimi napravami letno opravili 500 milijonov fotografij, se je njihovo število v letu 2017 povišalo že na zavidljivih 1,200 milijard. V letošnjem letu bo ta številka zagotovo še višja, saj ni trenutka, da ne bi uporabnik pametnega mobilnega telefona zajel fotografijo ali videoposnetek.

 

Ker mobilne naprave postajajo vse bolj zmogljive, jih vse bolj uporabljamo tudi za opravljanje vsakodnevnih opravil, službenih obveznosti in za zabavo. Zato ne preseneča, da vse bolj na priljubljenosti pridobivajo tudi mobilne aplikacije za oblačno shranjevanje podatkov. Tu velja še posebej izpostaviti storitev Microsoft OneDrive, ki je v zadnjih nekaj letih močno pridobila na priljubljenosti, saj je postala hitra in predvsem enostavna za uporabo.

 

Zato ne preseneča, da se je mobilna aplikacija Microsoft OneDrive nedavno pridružila ekskluzivnemu klubu aplikacij, ki so dosegle eno milijardo prenosov na spletnem portalu Google Play. Med njimi najdemo še mobilne aplikacije, kot so Gmail, Google Chrome, Drive, Maps, YouTube in Play Store. Priljubljena mobilna aplikacija Microsoft OneDrive za Android pa je na voljo za prenos na spletni povezavi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.skydrive&hl=en_AU.

Naslednja novica:
To so najbolj zanimive pametne ure, ki prihajajo v letu 2020


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled