Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


MotoGP 20, 08.05.2020

MotoGP 20 - spektakularne virtualne dirke za zapolnitev motociklistične praznine

motogp_20_1.jpg
Zahtevnejša težavnost vključuje obrabo pnevmatik, porabo goriva in vse, kar spada k pravim dirkam.

.. Medtem ko letošnja sezona prvenstva MotoGP zaradi pandemije COVID-19 ostaja pod vprašajem, je nova edicija uradne videoigre že v prodaji za PC, PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch ..

Nova edicija poleg posodobljenega nabora dirkačev in dirkališč prinaša nekaj pomembnih novitet, ki ustvarijo osupljivo realistično izkušnjo. Če torej močno pogrešate nedeljske dirke na dveh kolesih, boste v MotoGP 20 zagotovo našli razburljiv nadomestek aktualne sezone.

Predčasni izid letošnje različice igre so že izvrstno izkoristili pri MotoGP z organizacijo virtualnih dirk, katerih so se udeležili številni zvezdniki tega športa, med njimi tudi Marc Marquez in Valentino Rossi. S tremi virtualnimi preizkušnjami letošnje dirkaške sezone do zdaj so dirkači namreč pred zaslone prikovali milijone gledalcev po vsem svetu in postavili nove mejnike v svetu e-športa.

Uradna videoigra kraljevega motociklističnega razreda sicer že vrsto let velja za eno vodilnih dirkalnih simulacij, z MotoGP 20 pa italijanski ravojni studio Milestone franšizo dviguje na popolnoma nov nivo. Po zaslugi četrtega Unrealovega pogona je stvar prava vizualna poslastica, ki še posebej navdušuje z zahtevnejšimi vremenskimi razmerami, veliko pozornosti pa so ustvarjalci namenili tudi fiziki in realizmu. Čeprav zna igra zaradi odsotnosti vodenega uvajanja sprva delovati zastrašujoče, ponuja dovolj težavnostnih nastavitev, da si igralci izkušnjo po želji olajšajo ali otežijo. S tem je dobro poskrbljeno za začetnike z malo ali nič znanja o motociklističnih dirkah, kot za največje entuziaste, ki pričakujejo visoko realistično simulacijo.

MotoGP 20 seveda vključuje vsa dirkališča, dirkalnike in dirkače razredov MotoGP, Moto 2 ter Moto 3 sezone 2020. Prvič doslej se igralci tako lahko zapeljejo tudi po finski stezi Kymi Ring, ki je avgusta lani doživela otvoritev, v letošnji dirkaški sezoni pa bi morala potekati 12. julija. Kdor želi do uspeha popeljati novega dirkača, lahko to stori skozi obsežno kariero, zgodovinski način pa bo navdušil tiste, ki se jim kolca po starih časih in nekdanjih zvezdnikih tega športa.

Letošnja izdaja uradne videoigre prvenstva MotoGP je prava izbira za tiste, ki se želijo preizkusiti v razburljivih virtualnih dirkah, naj si bo to proti umetni inteligenci ali proti motociklističnim navdušencem s celega sveta v spletnem večigralstvu.

Naslednja novica:
Pozor. Netflix bo samodejno ukinil neaktivne račune!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled