Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


MSI Alpha 15, 10.10.2019

MSI Alpha 15: Prvi prenosnik z grafiko AMD Navi

msi-alpha-15-prvi-gamerski-laptop-s-amd-navi-grafikom_7qvw7y.jpg
Prenosni računalnik MSI Alpha 15 bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim opravilom.

Pri podjetju MSI so tokrat presegli celotno konkurenco, saj so kot prvi na svetu ponudili v prodajo prenosni računalnik, ki je opremljen z grafično sredico AMD Navi. Grafičnim vsebinam je namreč kos vgrajena grafična kartica AMD Radeon RX 5500M, ki je izdelana s pomočjo 7-nanometrske tehnologije. Družbo pa ji dela procesor AMD Ryzen 7 3750H, ki bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

 

Kupci bodo pri nakupu prenosnega računalnika MSI Alpha 15 lahko izbirali med večjim številom modelov. Vstopna različica bo opremljena z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika DDR4, zmogljivejša pa s 16 gigabajti pomnilnika. Oba modela ponujata IPS zaslon z 39,6-centimetrsko oziroma 15,6-palčno diagonalo, pri čemer zaslon vstopnega modela slike izrisuje s povprečno frekvenco 120 sličic na sekundo, zmogljivejši pa s povprečno frekvenco 144 hercev na sekundo.

 

Zmogljivejši model je opremljen še z osvetljeno tipkovnico RGB Steel, za shranjevanje podatkov pa je na voljo pogon Solid State s 512 gigabajti prostora. Tu seveda najdemo še podporo za brezžični povezavi Wi-Fi (802.11ac) in Bluetooth (5.0), vmesnike USB 3.2 Type-A in USB 3.2 Type C ter video izhod HDMI. Odstranjevanju odvečne toplote pa je kos hladilni sistem Cooler Boost 5.

 

Novi prenosnik MSI Alpha 15 skupno meri 357,7 x 248 x 27,5 milimetrov in tehta 2,3 kilograma. Novost je trenutno naprodaj v Združenih državah Amerike, za vstopno različico pa je treba odšteti okoli preračunanih 910 evrov, kar ni ravno veliko.

Naslednja novica:
Schneider Electric in AVEVA s celovito rešitvijo za hyperscale podatkovne centre na več mestih


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled