Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Cafago Lenovo Watch 9, 05.06.2020

Nadvse poceni pametna ročna ura Lenovo Watch 9

len.jpg
Elegantna pametna ročna ura Lenovo Watch 9 je lahko vaša že za zgolj 17,66 evrov.

Pametne ročne ure so nedvomno našle pot v naše vsakdanje življenje. Te so nam že v pomoč pri marsikaterem opravilu. Na tem področju je pred časom postalo aktivno tudi podjetje Lenovo, ki ima v svoji ponudbi kar nekaj zanimivih izdelkov. Na spletnem portalu Cafago pa lahko po zelo mikavni maloprodajni ceni kupimo pametno ročno uro Lenovo Watch 9. Ta je na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pb0178w.html?aid=novice namreč lahko naša že za 17,66 evrov.

 

Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 je nadvse elegantna pametna ura, ki premore 3,81 centimetrski zaslon, varen pred poškodbami, s katerega se da podatke razbrati tudi ob zelo sončnem dnevu. Na njem boste z lahkoto razbrali vse informacije, ki bi jih pričakovali od ure, namenjene športnim podvigom. Lenovo watch 9 prikazuje čas, datum, število korakov, razdaljo, ki ste jo prehodili ali pretekli, pa tudi kalorije, ki ste jih za to porabili. Na dnu zaslona je kazalec, ki prikazuje, koliko dnevnega cilja, ki ste si ga zadali, ste že dosegli. Prednost te analogne ure je tudi, da porabi manj baterije od digitalnih, zato boste lahko dlje uživali do ponovnega polnjenja.

 

Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 ima seveda ima tudi funkcijo budilke, z njo pa lahko tudi prikličete mobilni telefon, če ste ga založili, nadzirate klice in sporočila in še mnogo več. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth 5.0 bo namreč učinkovito komunicirala z vašim pametnim mobilnim telefonom. Ima tudi možnost opomnika za tiste, ki preveč časa preždijo pred zaslonom računalnika. Opomnik sedenja vam tako sporoči, kdaj je čas za aktivni odmor. Pametna ročna ura Lenovo Watch 9 je za nameček vodoodporna in bo povsem brez težav preživela tudi potop v vodo do 50 metrov.

 

Nakup pametne ročne ure Lenovo Watch 9 lahko opravite na TEJ POVEZAVI. Z nakupom nikar ne gre odlašati, saj je akcijska prodaja na voljo le do konca junija. Stroški pošiljanja so seveda brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Naslednja novica:
Končno razkrite specifikacije poceni telefona OnePlus Nord


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled