Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Change Auditor for Exchange, 15.09.2020

Nadzor spremembe, kritičnih skupin in poštnih predalov za Exchange

changeauditorforexchangeadm-adria.jpg

Change Auditor for Exchange  poenostavi nadzor s sledenjem, revidiranjem, poročanjem in opozarjanjem na spremembe dovoljenj za Microsoft Exchange Server in Office 365 Exchange Online v realnem času.


Če se želi zagotoviti skladnost za Exchange in Office 365, se lahko samodejno ustvarijo poglobljena poročila in zaščitita pred kršitvami pravil. S tem se prepreči tveganja in napake povezane z vsakodnevnimi spremembami.

Change Auditor for Exchange beleži vse kritične spremembe v storitvi Exchange in Exchange Onilne. Olajša poročanje s pregledi v realnem času, ki ščitijo varnostne politike posamezne organizacije ter preprečujejo kršitve skladnosti, izpade sistema in velike motnje v produktivnosti.

Ključne prednosti:

Z rešitvijo Change Auditor for Exchange se vzpostaviti nadzor nad spremembami in odkrije njihov odnos do ostalih varnostnih dogodkov v Microsoftovem okolju, in sicer v kronološkem zaporedju za bolj učinkovito analizo in odzivanje na varnostna tveganja.

Želite brezplačni preizkus rešitve Change Auditor for Exchange?


Če želite brezplačni preizkus rešitve Change Auditor for Exchange, sporočite na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955. V podjetju ADM-Adria vam bodo z veseljem pomagali in svetovali.

 

V podjetju ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.

Naslednja novica:
Honor s prvim lastnim prenosnikom za ljubitelji iger!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled