Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Aplikacije, 28.11.2020

Najbolj popularna aplikacija za ljubitelje gin tonika

gin-tonic-4468653_1920.jpg

Ste ljubitelj gin tonika ali pa bi preprosto radi našli čim več informacij o tej popularni pijači? Potem imamo za vas dobro novico, saj obstaja aplikacija, ki vsebuje poglobljene informacije o različnih ginih in tonikih, vsebuje navete, kako pripraviti prave kombinacije, v njej pa lahko tudi ocenjujemo svoje najljubše znamke in jih dodajamo na svojo listo želja.

Gin tonik v zadnjih letih vzbuja veliko pozornosti, še posebej v Londonu, kjer je bil deležen podobnega preporoda kot mikropivovarne, trend pa se prebuja tudi v Sloveniji. Proizvodnja postaja vse bolj množična in kakovostna, ljudje pa posegajo po izbranih sestavinah in prefinjenih okusih. Seveda pa obstajajo tudi aplikacije, ki nam pomagajo pri izbiri ginov, tonikov, pri mešanju pijač in še marsikaj, kar naj bi ljubiteljem te pijače pomagalo do popolne izkušnje. 

Najbolj popularna "gin tonik" aplikacija, Ginventory

Predstavlja celosten vodnik po svetu gin tonika. Omogoča nam, da iščemo svoje najljubše gine, tonike, ali pa raziskujemo najboljše kombinacije ter si jih shranjujemo v svojo zbirko. Ginventory vsebuje bogate informacije o številnih ginih sveta, te lahko ocenjujemo ali dodajamo na svoj seznam želja. V določenih primerih pa lahko gine in tonike kupujemo kar neposredno iz aplikacije. 

Kar pa je najbolje, Ginventory je popolnoma brezplačna aplikacija. Omogoča nam, da najdemo popoln G&T recept iz zbirke tisočih ginov. Ključne lastnosti aplikacije so:

Aplikacija je na voljo za Android in iOS
Naslednja novica:
Bo programer zaradi pozabljivosti ob 240 milijonov dolarjev?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled