Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Fortnite, 27.05.2018

Najboljša igra vseh časov prihaja na telefone z Androidom

fortnite2fbattle-royale2ffortnite-sniper-1920x1080-f072fcef414cbe680e369a16a8d059d8a01c7636.jpg

Ker mobilne igre prinašajo kar lepe zaslužke, so številni poznavalci prepričani, da se bodo za kakovostne igre kmalu zagotovo odločili vsi večji proizvajalci iger, ki trenutno prihodek ustvarjajo večinoma z igrami za igralne konzole in računalnike. Med njimi pa vse bolj v ospredje prihaja podjetje Epic Games, ki je glavni krivec za pripravo igre, ki je v trenutku obnorela na milijone igričarjev širom sveta. Govorimo seveda o igri Fortnite, ki je samo v mesecu aprilu ustvarila za okrog 253 milijonov evrov prihodkov.

Igra Fortnite trenutno prevladuje med uporabniki osebnih računalnikov ter igralnih konzol PlayStation 4 in Xbox One. Od aprila letos je prvič uradno na voljo tudi uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov podjetja Apple, ta pa naj bi samo na telefonih iPhone dnevno ustvarila za več kot milijon evrov prihodkov. Zato ne preseneča, da bo priljubljena igra Fortnite kmalu na voljo tudi za uporabnike telefonov in tabličnih računalnikov Android, in sicer še to poletje.

Pri podjetju Epic Games so naznanili, da bo androidni Fortnite še boljši od tistega, ki je trenutno na voljo za iOS. Ta bo seveda še vedno deloval na principu brezplačnega igranja s ciljem, da igra pridobi čim več novih uporabnikov. Ti pa nato med igranjem igre kupujejo raznovrstne dodatke, ki jo naredijo še bolj zanimivo in zabavno.

Naslednja novica:
Telefon z najmogočnejšo baterijo na svetu na voljo preko portala Indiegogo


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled