Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


StremLocator, 29.12.2020

Najlažje do HBO Max, Vudu, Disney+ ...

streamlocator.jpg

Kako najlažje dostopati do filmov in serij na zahtevo, ki niso na voljo v Sloveniji? Za mnoge bi bil odgovor VPN. Kaj pa, če to ne bi bila edina možnost in bi obstaja takšna, da bi te storitve delovale tudi na vaši pametni televiziji?

StremLocator je preprosti brezžični usmerjevalnik, ki omogoča prav to. Ne samo, da samodejno preklaplja med tujimi IP naslovi, temveč tudi deluje na vseh napravah. Vsako napravo je potrebno samo povezati na nov brezžični WiFi (ali žično s kablom - npr. namizni računalnik).

Prednost takšnega delovanja je, da usmerjevalnik samodejno preklopi na tuj IP naslov, ko tega potrebujemo (npr. pri Disney+ ...) in nazaj na domačega, ko ga ne (npr. pri obisku spletne strani ...). To pomeni, da ne upočasni hitrosti internetne povezave, ko ga (ne) potrebujemo, kar je velika slabost VPN-jev, ter da smo lahko na usmerjevalnik venomer povezani (lahko ga zamenjamo kar za trenutnega).

Zanimivo je tudi, da usmerjevalnik ne uporablja standardne rešitve VPN, temveč spreminja zahteve na DNS ravni, kar v netehničnem jeziku pomeni, da nikakor ne vpliva na samo hitrost internetne povezave. Ker pa so dostopne vsebine odivsne tudi od posamezne države (npr. Netflix), lahko izbrano državo zamenjamo kar na sami spletni strani, ne da bi potrebovali posebna računalniška znanja.

Sama namestitev je hitra in enostavna, skozi celotni proces pa vas vodi spletna stran z videoposnetki.

Kakšna pa je cena?

Na spletni strani lahko zasledimo, da za plačilo eno leto vnaprej dobimo usmerjevalnik in 12-mesecev uporabe. Cena znaša 69,51€, kar je okrog 5,79€ na mesec (ceneje od večine VPN-jev s plačilom na mesečni ravni). Prav tako zagotavljajo dostavo v 3-5 dneh in možnost vračila v 30-dneh, v kolikor z njimi nismo zadovoljni.

Naslednja novica:
Spoznajte kalisteniko z napravami Huawei


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled