Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


ASRock Jupiter (A320), 14.01.2020

Najmanjši osebni računalnik s procesorjem AMD Ryzen!

asrock-jupiter-a320-mini-pc-s-amd-ryzen-apu-ima_nsjusf.jpg
Osebni računalnik ASRock Jupiter (A320) lahko brez težav pritrdimo tudi na hrbtno stran računalniškega zaslona.

Povpraševanje po osebnih računalnikih s procesorji AMD je iz dneva v dan večje, zato se zanje odločajo tudi proizvajalci nadvse kompaktnih osebnih računalnikov. Med njimi pa še posebej izstopa najnovejši osebni računalnik Jupiter (A320) podjetja ASRock, saj razpolaga z ohišjem prostornine komajda enega litra. Kljub temu temelji na osnovi zmogljivega procesorja AMD Ryzen, ki pri polni obremenitvi lahko porabi do 65 vatov električne moči.

 

Inženirji podjetja ASRock so osebni računalnik Jupiter (A320) opremili z miniaturno ploščo A320TM-ITX ter enim pogonom Solid State z vmesnikom M.2 SSD (2280). Tu je prostor še za en pomnilniški medij velikosti 2,5-palcev in dva sistemska pomnilnika DDR4. Na zadnji strani všečnega ohišja pa so na voljo štiri vrata USB 3.0 (Type-A), ena RJ45 ter vmesnika HDMI in DisplayPort. Ohišje novosti je dovolj kompaktno, da ga lahko brez težav pritrdimo celo na ohišje zaslona.

 

Več informacij o kompaktnem osebnem računalniku ASRock Jupiter (A320) je na voljo na spletni povezavi asrock.com/mb/AMD/A320TM-ITX/index.asp. Podatki o pričetku prodaje novosti in o njegovi maloprodajni ceni pa žal še niso bili razkriti.

Naslednja novica:
Napredno omrežje 5G vendarle tudi za poceni naprave!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled