Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


E-radionica Inkplate 6, 13.02.2020

Neverjeten uspeh hrvaškega zaslona z e-črnilom

demo-e-reader.jpg
Vsestransko uporaben e-zaslon Inkplate 6 je sila enostaven za uporabo.

Pri hrvaškem start-up podjetju E-radionica so konec lanskega leta presenetili z izdelkom Inkplate 6. Čeprav je novost dejansko "recikliran" iz starega zaslona elektronskega bralnika knjig Kindle, je namreč prilagojena za programiranje in s tem lahko postane ključen del projektov navdušencev in ustvarjalcev. Strokovnjaki so namreč poskrbeli za to, da sta tako strojna kot programska oprema zelo enostavna za uporabo. V zaslon namreč le priključimo kabel USB in spremenimo tisto, kar je na njem prikazano z zgolj nekaj vrsticami programske kode Arduino.

 

Pri zaslonu Inkplate 6 je na voljo tudi brezžična povezava Wi-Fi, tako da lahko na njem prikazujemo tudi informacije neposredno s svetovnega spleta. Poleg tega ga lahko priključimo še na bogato paleto zunanjih vmesnikov. Zato niti ne preseneča, da je hrvaškemu start-up podjetju E-radionica na platformi za zbiranje sredstev CrowdSupply uspelo zbrati kar preračunanih 55 tisoč evrov. Zbran znesek pa je kar 595 odstotkov večji od prvotno načrtovanega cilja.

 

Zanimiv zaslon Inkplate 6 hrvaškega start-up podjetja E-radionica je na voljo v predprodaji na spletni povezavi https://www.crowdsupply.com/e-radionica/inkplate-6. Za nakup novosti bo treba odšteti 91 evrov, pri čemer stroški pošiljanja znašajo 14 evrov. Prvi kupci bodo zanimiv zaslon Inkplate 6 hrvaškega start-up podjetja E-radionica prejeli na začetku druge polovice leta.

Naslednja novica:
Napredno omrežje 5G vendarle tudi za poceni naprave!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled