Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Alcatel IDOL 4 Pro, 16.07.2017

Neverjetno. Alcatel v Evropi ponudil v prodajo telefon z Windowsi 10!

20d5e76cf808482512324cadf0bc9c01.a83d0df9a44862d93832dbb14d796ae1.jpg
Telefon Alcatel IDOL 4 Pro bi lahko brez večjih težav nadomestil osebni računalnik!

Podjetje Microsoft je pred kratkim za Windows Phone 8.1 in za vse starejše različice mobilnega operacijskega sistema Windows Phone ukinilo vsakršno obliko podpore. Računalniški gigant bo odslej podporo zagotavljal le še za mobilni operacijski sistem Windows 10 Mobile. Čeprav se v javnosti že sedaj špekulira, da se bo Microsoft kmalu odpovedal še operacijskemu sistemu Windows 10 Mobile, to podjetja Alcatel ni ustavilo pri nameri, da v evropskem prostoru ponudi v prodajo pametni mobilni telefon IDOL 4 Pro, ki kot rečeno poganja mobilni operacijski sistem Windows 10 Mobile.

Stojne lastnosti pametnega mobilnega telefona Alcatel IDOL 4 Pro niso ravno slabe, saj so ga inženirji opremili s 14-centimetrskim (5,5-palčnim) zaslonom AMOLED ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora. Za preračunavanje podatkov skrbi zmogljiv procesor Snapdragon 820, medtem ko je bilo za kakovostni zajem fotografij in videoposnetkov poskrbljeno z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 21 milijonov točk.

Pametni mobilni telefon Alcatel IDOL 4 Pro seveda nudi polno podporo funkciji Microsoft Continuum, ki je del mobilnega operacijskega sistema Windows 10 Mobile. To v praksi dejansko pomeni, da ga bomo lahko brez težav uporabljali celo v vlogi osebnega računalnika. Za dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa je bilo poskrbljeno z baterijo zmogljivosti 3.000 miliamper ur.

Nadvse zanimiv pametni mobilni telefon Alcatel IDOL 4 Pro je že mogoče kupiti v prednaročilu na Microsoftovi spletni prodajalci, in sicer s klikom na povezavo http://bit.ly/Alcatel-IDOL4-Pro. Novost pričakovano ni poceni, saj je zanjo v predpordaji treba odšteti preračunanih 480 evrov. Prvi kupci bodo novost prejeli po 27. juliju letos, ko bo ta na voljo tudi v običajnih prodajalnah.

Naslednja novica:
S to grafično kartico boste za malo denarja dobili veliko!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled