Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Nokia 2.3, 08.12.2019

Nova Nokia 2.3 s kar dvodnevno avtonomijo!

kndsgdsgds.jpg
Nokia 2.3 je poceni in ponuja dolgo avtonomijo delovanja.

Podjetje HMD Global je letos pripravilo že bogato paleto novih pametnih mobilnih telefonov z mobilnim operacijskim sistemom Android, ki so namenjeni tako zahtevnejšim uporabnikov kot tudi začetnikom na področju mobilne telefonije. Ker pa je avtonomija delovanja postala zelo resna težava za uporabnike mobilne telefonije, so se inženirji pri pripravi pametnega mobilnega telefona Nokia 2.3 posvetili prav temu »področju«. Zato ne preseneča, da lahko novost ob zmerni uporabi brez polnjenja uporabljamo kar 48 ur oziroma do skupno dva dneva, kar je seveda odlično.

 

Visoko avtonomijo delovanja pri telefonu Nokia 2.3 je inženirjem uspelo doseči z uporabo zmogljive baterije kapacitete 4.000 miliamper ur in energijsko varčnega procesorja MediaTek Helio A22. Preostala strojna oprema novosti obsega še dva gigabajta sistemskega pomnilnika in 32 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Za prikaz slik je na voljo zaslon s 15,7-centimetrsko oziroma 6,2-palčno diagonalo ločljivosti 720p, medtem ko so za zajem slik na voljo fotoaparati ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in dveh milijonov slikovnih točk.

 

Za polnjenje baterije pametnega mobilnega telefona Nokia 2.3 je na žalost na voljo le polnilni sistem moči petih vatov (relativno počasno polnjenje), na vgrajenem pomnilniku pa bomo našli mobilni operacijski sistem Android One, ki temelji na osnovi sistema Android 9.0 Pie. Novi pametni mobilni telefon Nokia 2.3 je seveda poceni, saj je treba odšteti zgolj 109 evrov.

Naslednja novica:
Združevanje zavihkov tudi za Microsoft Edge!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled