Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Apple iPhone 12, 01.08.2020

Novi iPhone bo zamudil zaradi pandemije!

sluzbeno-potvrdjeno-iphone-12-kasnit-ce-zbog-pandemije_aeivkk.jpg
Novi iPhone 12 naj bi bil predstavljen šele oktobra letos!

Ne glede na to, kako težko ljubitelji iPhona pričakujejo letošnjo izdajo iPhone 12, je sedaj jasno, da bo predstavitev novega telefona predstavljena za kar nekaj tednov. Glavni krivec za zamudo je seveda globalna pandemija koronavirusa, ki enostavno ne pojenja. To v praksi pomeni, da bo težko pričakovani iPhone 12 po vsej verjetnosti predstavljen oktobra letos, medtem ko je bil njegov predhodnik na voljo za prodajo konec septembra lanskega leta.

 

Kljub zamudi se bo na novi iPhone 12 zagotovo splačalo počakati, saj bo ta precej zmogljivejši v primerjavi z njegovim predhodnikom. Ta naj bi bil namreč opremljen z novim mobilnim procesorjem Apple A14 Bionic, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti, 256 gigabajti in 512 gigabajti prostora. Če gre verjeti najnovejšim govoricam, bo novi iPhone 12 na voljo v kar štirih različicah, in sicer 13,7-centimetrski (5,4-palčni) zaslon za model iPhone 12, 15,5-centimetrski (6,1-palčni) zaslon za model iPhone 12 Pro, 15,5-centimetrski (6,1-palčni) zaslon za model iPhone 12 Max in 17-centimetrski (6,7-palčni) zaslon za model iPhone 12 Pro Max.

 

Kljub temu pa naj bi bili kupci prihajajočega pametnega mobilnega telefona iPhone 12 prikrajšani tako za slušalke kot za polnilec. Podjetje Apple naj bi namreč iz kompeta odstranilo ušesne slušalke, saj so te enostavno postale že predrage, da bi jih lahko kupcem ponudilo brezplačno. Poleg tega naj bi iz kompleta odstranilo celo polnilec, saj bo novi iPhone 12 opremljen s klasičnim vmesnikom USB-C. To dejansko pomeni, da bo polnilnik USB-C zmogljivosti 20 vatov treba kupiti posebej.

 

Poleg tega naj bi podjejte Apple iz proizvodnih linij umaknilo obstoječe polnilnike tako zmogljivosti 5 vatov kot 18 vatov. S tem bo podjetje Apple postalo nekoliko bolj prijazno do okolja, saj je vmesnik USB-C postal že stalnica. Podjejte Apple pa naj bi v paket skupaj s telefonom iPhone 12 vseeno vključilo poseben kabel, ki naj bi bil izdelan izključno za njihov novi iPhone. Ta naj bi bil nekoliko bolj trpežen in upogljiv ter celo prepleten kabel.

Naslednja novica:
Project Cars 3 - igrali smo novinarski predogled


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled