Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Fortnite, 21.10.2019

Novo poglavje za Fortnite

fortnite_chapter2.jpg
Po dveh dneh premora se je Fortnite vrnil v velikem slogu.

Po skrivnostnem zaključku desete sezone Fortnite, ki je množice igričarjev zaposlil z opazovanjem črne luknje, je Epic pred dnevi vendarle lansiral prvo sezono drugega poglavja te večigralske uspešnice.


Novo poglavje tako dodaja vrsto novosti in sprememb, ob katerih bodo zagrizeni ljubitelji bržkone zapravili na stotine ur. Kot prvi je tu nov otok, ki poleg svežih prinaša tudi nekaj znanih lokacij, kot so: Pleasant Park, Retail Row, Risky Reels in Salty Springs. Za večjo svobodo gibanja tokrat poskrbi sposobnost plavanja, s pomočjo katere igralci lahko pridejo celo do hitrih čolnov, ki občutno skrajšajo čas potovanja po otoku. Kdor ima časa na pretek, lahko misli zbistri ob ribolovu ter si z dobrim ulovom zagotovi nekaj dodatne količine zdravja, ščita ali celo kakšen nov kos orožja.

Ob vseh naštetih novostih so tu še številni sveži kozmetični dodatki, dodatne možnosti za nadgrajevanje lika ter opreme, kakor tudi nove igralne mehanike za skupinske spopade. Ranjenca je sedaj namreč možno vreči na rame ali ga ponovno postaviti na noge z izstrelkom zdravilne bazuke.

Prepustnica Battle Pass ponovno znaša 950 V-Bucks oziroma slabih 10 evrov, velja pa do 12. decembra, ko se bo zaključila prva sezona drugega poglavja še vedno vodilne "battle royale" izkušnje.

Naslednja novica:
Fortnite po treh letih zapustil "zgodnji dostop"


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled