Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Alienware Area-51, 19.06.2017

Ob tem računalniku vam bo zagotovo zastal dih!

e23ac43056ccb304a45f37c62a1d7cba.55209f40feaa335576145b683c25ceab.jpg
Igričarskim osebnim računalnikom Dell Alienware Area-51 zagotovo ne bo zmanjkalo moči!

Pri podjetju Dell bodo ljubitelji računalniških iger prišli na svoj račun 27. julija, saj bodo na prodaj novi računalniški sistemi družine Alienware Area-51. Tu gre za računalnike, ki so kos tudi najzahtevnejšim računalniškim igram, na voljo pa so tako s procesorji Intel in AMD kot grafičnimi karticami Nvidia in AMD. To pomeni, da bomo zagotovo našli strojno konfiguracijo, ki nam bo najbolj ustrezala glede na igre, ki jih imamo najraje.

Igričarski osebni računalniki Dell Alienware Area-51 so na voljo z Intelovimi procesorji Core X HEDT, ki podatke preračunavajo s šestimi, osmimi ali desetimi procesorskimi jedri. Tistim, ki prisegajo na procesorje AMD, pa je so na voljo procesorji družine Threadripper z 12 oziroma 16 jedri. Da osebnemu računalniku ne bi prehitro zmanjkalo moči je na voljo še hitri sistemski pomnilnik DDR4 kapacitete do 64 gigabajtov in frekvence 2.933 megahercev.

Pri grafičnih karticah pa lahko izbiramo med grafično kartico od GeForce 1050 Ti pa vse do modela GeForce 1080 Ti, pri grafičnih karticah podjetja AMD pa sta na voljo modela Radeon RX 570 in Radeon RX 580. Najbolj zagreti ljubitelji računalniški iger lahko posežejo po večjem številu grafičnih kartic, in sicer v načinu SLI ali Crossfire.

Preostala strojna oprema novih igričarskih osebnih računalnikov Dell Alienware Area-51 obsega še različne kombinacije pogonov Solid State in trdih diskov, in sicer so pogoni Solid State na voljo s kapacitetami do enega terabaja, trdi didski pa s kapacitetami do dveh terabajtov. Konec julija bodo najprej na voljo modeli s procesorji AMD, nekoliko kasneje pa bodo na voljo še modeli, opremljeni z zmogljivimi procesorji Intel.

Naslednja novica:
Od avgusta bo tiskanje orožja v ZDA postalo legalno!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled