Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Lego Star Wars: The Skywalker Saga, 24.06.2019

Obeta se nam nov Lego Star Wars

lego_skywalker.jpg
Igra bo pokrivala vseh 9 glavnih filmov sage Star Wars.

Poleg vpogleda v prihajajoči Star Wars Jedi: Fallen Order, ki ga za november pripravljata EA in Respawn Entertainment, smo v času letošnjega sejma E3 izvedeli, da je v nastajanju še ena igra v sagi Vojna zvezd.

Gre za povratek v lahkotnejši svet Lego kock, ki smo ga lahko nazadnje izkusili leta 2016 v igri Lego Star Wars: The Force Awakens. Ta je na prodajne police prišla približno pol leta po izidu istoimenskega filma, sedaj pa razvojna ekipa Traveller's Tales v sodelovanju z Warner Bros. Interactive Entertainment dela na nadaljevanju s podnaslovom The Skywalker Saga.

Ta bo pokrivala vse tri filmske trilogije, vendar ne bo zgolj predelava prejšnjih poglavij iger Lego Star Wars. Namesto tega avtorji obljubljajo popolnoma svežo izkušnjo, ki bo bolj odprta in kompleksna. Predvsem pa se nam obeta zanimivejše bojevanje, saj bodo pri mečevanju zdaj na voljo različni kombo udarci, medtem ko bo uporaba laserskih pušk zahtevala nekoliko več spretnosti kot prej, saj ne bo šlo zgolj za streljanje v vnaprej namerjene pripadnike imperialistov. Vsaka (filmska) epizoda bo sestavljena iz petih nivojev, kar pomeni, da bo v igri skupno 45 stopenj.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga bo na voljo prihodnje leto za PC, PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch.

Naslednja novica:
Google ponovno pod drobnogledom Evropske komisije


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled