Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300, 08.11.2019

Odlična zobna ščetka Xiaomi po neverjetni ceni

paa1467-1-b8d7-atmm.jpg
Električna zobna ščetka Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300 je lahko vaša že za zgolj 20,58 evrov.

Električna zobna ščetka je zelo pomena za ustno higieno, saj omogoča hitre premike ščetin v različnih smereh z namenom, da celovito očistimo zobe. Medtem ko so električne ščetke v običajnih trgovinah relativno drage, to ne drži za električno zobno ščetko Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300. Ta je namreč na spletni strani podjetja Cafago (https://bit.ly/2NNTNGr) na voljo še za zgolj 20,58 evra, kar je odlična cena.

 

Električna zobna ščetka Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300 nam bo nedvomno v pomoč pri čiščenju zob, saj 31.000 vibracij na minuto bo zagotovo dovolj, da bodo naši zobje temeljito očiščeni. Poleg tega lahko ščetko polnimo kar preko običajnega vmesnika USB, povsem izpraznjeno baterijo pa bomo napolnili v štirih urah, pri čemer jo bomo lahko nato brez dodatnega polnjenja uporabljali skoraj cel mesec. Na voljo so trije »čistilni« programi, zato verjamemo, da boste zlahka našli tistega, ki vam bo najbolj ustrezal.

 

Električna zobna ščetka Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300 je seveda vodoodporna (združljiva s standardom IPX7), kar pomeni, da jo bomo lahko povsem varno uporabljali in hranili v kopalnici. Več informacij o nadvse zanimivi in cenovno ugodni zobni ščetki je na voljo na spletni povezavi https://bit.ly/2NNTNGr, kjer seveda lahko opravite tudi nakup. Stroški pošiljanja v Slovenijo so pričakovano povsem brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled