Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Električno kolo – nakup novega, predelava ali najem?, 18.04.2019

Olajšajte si užitek ali delo …

esity.jpg
E-City

.. Svet se vse bolj elektrificira. Če sklepamo po trenutnih trendih, bomo prav kmalu tudi večino transporta opravili z električnim pogonom ..

Danes imate ogromno možnosti, da s svojo mobilnostjo prispevate k čistejšemu okolju, hkrati pa k temu dodate tudi element udobja – s tem, da preklopite na elektriko.

Podjetje PRO MAGNET elektrificira - torej predela na električni pogon skoraj vse, kar se premika. Skoraj pri vsem imate tudi možnost izbire med nakupom novega proizvoda, predelavo obstoječega ali priljubljenim najemom.

Podjetje je bilo ustanovljeno z idejo, da elektrificira oziroma predela čim več vozil in strojev na električni pogon.

Zakaj?
Razlog je predvsem v ekologiji in udobnosti. Te ideje sicer niso nove, vendar je tak način uporabe možen šele danes, ko nam tehnologija omogoča kar do 93-odstoten izkoristek na elektromotorjih in skladiščenje energije do 300WH na kilogram.

Na E-pogon v glavnem predelujejo pisano paleto vozil, od štirikolesnikov, motorjev, skuterjev, koles do invalidskih pripomočkov in najrazličnejših strojev (npr. stroj za obiranje jagod, stroj za potisk hlevskega gnoja, mini bager ...). Pri tem je pomembno, da so vse predelave plod lastnega razvoja. Pri štirikolesnikih je potrebno poudariti, da je pri nakupu mogoče pridobiti subvencijo EKO sklada.

Trenutni hit v ponudbi - električna kolesa

Če razmišljate o električnem kolesu, se lahko se odločite za:

 

Če še niste povsem prepričani, ali je to za vas ali pa bi kolesarili le občasno (dopust, organizacija team buildinga v podjetju …), je idealna priložnost, da kolesa/štirikolesnike najamete. Za najem so na voljo vsi osnovni tipi koles (city, trek, gorsko).

 

Če pa ste že odločeni, da bi imeli kolo na električni pogon, je ključna prednost pri nakupu oziroma predelavi ta, da sta kolo in elektrifikacija v celoti narejena individualno po vaših željah (tako moč in domet kot vrsta pogona …).

 

Osnovne izvedbe predelav:


Pri predelavah najpogosteje uporabljajo BLDC motorje in litijeve baterijske celice. Vsaka predelava pa se kreira na željo stranke in glede na sposobnost vozila ali stroja.

Več podatkov najdete na spletni strani podjetja: www.promagnet.eu.

V podjetju PRO MAGNET si torej od začetka prizadevajo uresničiti začetno idejo po elektrifikaciji čim večjega števila vozil in strojev ter s tem prispevati majhen delček v mozaik ohranjanja planeta v dobri kondiciji. (P.R.)

 Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled