Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


OnePlus Bullets Wireless 2, 15.05.2019

OnePlus Bullets Wireless 2: Najboljše ušesne slušalke doslej?

bulletswireless2_720.jpg
Zgolj 10 minutno polnjenje zadošča za kar 10 ur avtonomije poslušanja glasbe.

Če kupujete nov pametni mobilni telefon ste verjetno že seznanjeni s tem, da se vedno več proizvajalcev mobilnih naprav odreka klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke, in kot kaže, se bo ta trend v prihodnje še okrepil. Ne samo pri pametnih telefonih, ampak tudi na drugih napravah. Razlog je predvsem v brezžičnem povezovanju, saj je to precej bolj praktično, kot da nam okoli vratu visi kabel, ki se nam po možnosti vmes še trikrat zavozla.

 

Ker tudi nova pametna mobilna telefona OnePlus 7 in OnePlus 7 Pro nista opremljena s klasičnim 3,5-milimetrskim vhodom za slušalke (http://bit.ly/2WF7MS2 ), ne preseneča, da je podjetje OnePlus pripravilo tudi nadvse zanimive brezžične slušalke. Tu gre za ušesne brezžične slušalke OnePlus Bullets Wireless 2, katerih posebnost je hitro polnjenje, ki na področju ušesnih brezžičnih slušalk preprosto nima konkurence. Zgolj 10 minutno polnjenje namreč zadošča za kar 10 ur avtonomije poslušanja glasbe, kar bo nedvomno razveselilo tiste, ki so pogosto na terenu in nimajo časa čakati več ur, da se slušalke napolnijo.

 

Povsem napolnjena baterija ušesnih slušalk OnePlus Bullets Wireless 2 nudi 14 urno avtonomijo delovanja, kakovost zvoka pa je odlična. Novost je namreč združljiva z zvočnim standardom aptX HD, podpira Bluetooth 5.0 in lahko predvaja 24-bitni zvok. Za upravljanje s slušalkami pa je na voljo magnetna tehnologija Magnetic Control. Ta dejansko omogoča, da s slušalkami uporabljamo zgolj z gestami prstov po zunanjem delu ohišja slušalk.

 

Čeprav so brezžične ušesne slušalke OnePlus Bullets Wireless 2 nekaj posebnega, na srečo niso pretirano drage, čeprav na trgu najdemo številne cenejše rešitve. Te bodo naprodaj od 21. maja dalje, zanje pa bo treba v prosti prodaji odšteti okoli 99 evrov.

Naslednja novica:
Telemach odslej z defibrilatorji


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled