Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Zeblaze VIBE 5 Smart Watch, 09.10.2019

Pametna ročna ura Zeblaze VIBE 5 Smart Watch še nikoli ugodneje!

j3871b-1-985f-aobh.jpg
Športna ročna ura Zeblaze VIBE 5 Smart Watch je lahko vaša že za 36,43 evrov.

Nekateri si ne morejo več predstavljati življenja brez športne pametne ročne ure, drugi šele razmišljajo o nakupu. A dejstvo je, da s svojimi prednostmi in priročnostjo že trkajo na vhodna vrata mnogih izmed nas. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnost, pa tudi, kako smo spali in še in še.

 

Če še nimate lastne pametne ročne ure, ima spletni trgovec TomTop pravi izdelek za vas. V njegovo ponudbo je namreč ponudil pametno ročno uro Zeblaze VIBE 5 Smart Watch, ki jo odlikuje odlična izdelava in inteligentna tehnologija. Je vodoodporna, z njo se boste lahko brez težav potopili do 50 metrov globine. Ura prikazuje čas preko zaslona s 3,3-centimetrsko oziroma 1,3-palčno diagonalo in ločljivostjo 240 x 240 slikovnih točk, spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nato ponudi samodejno analizo, vse pa se lahko prikaže na zaslonu telefona.

 

Pametna ročna ura Zeblaze VIBE 5 Smart Watch seveda nudi pregled tudi nad prejetimi telefonskimi klici in sporočili (če je povezana s pametnim mobilnim teflonom preko modrozobe povezave), tako da nikoli ne boste zamudili pomembnih zadev. Ura je seveda združljiva z mobilnimi operacijskimi sistemi Android in iOS. Vgrajena baterija kapacitete 180 miliamper ur pa ji zagotavlja 168 ur avtonomije delovanja v pripravljenosti.

 

Pametna ročna ura Zeblaze VIBE 5 Smart Watch z merilcem srčnih utripov je na voljo na nakup spletni povezavi https://www.tomtop.com/p-j3871b.html?aid=SL&mid=10000036042&utm_source=KOL-Blog&utm_campaign=J3871&utm_content=3562. Ta bo naša za zgolj 36,43 evrov.

Naslednja novica:
Huawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled