Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Diesel On Fadelite, 15.01.2020

Pametna ura s prozornim ohišjem in sistemom WearOS

df4-1200x675.jpg
Pametna ročna ura Diesel On Fadelite je resnično nekaj posebnega.

Brez zanesljive in oblikovno všečne pametne ročne ure si mnogi mladi sploh ne morejo več predstavljati vsakdana, drugi pa šele razmišljajo o nakupu. A dejstvo je, da s svojimi prednostmi in priročnostjo že trkajo na vrata mnogih izmed nas. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnosti in še in še.

 

Ker pa so si pametne ročne ure bolj kot ne podobne, so pri podjetju Diesel pri zasnovi ure On Fadelite ubrali povsem drugačno obliko. Ta je namreč opremljena s prozornim plastičnim ohišjem, ki zagotavlja, da je pametna ura lahka in preprosta. Kljub temu je novost dovolj zmogljiva in večopravilna, da bo prepričala tudi najzahtevnejše.

 

Pametna ročna ura Diesel On Fadelite namreč temelji na osnovi mobilnega procesorja Qualcomm Snapdragon Wear 3100, ki zagotavlja odlično zmogljivost v navezi s sistemskim pomnilnikom kapacitete 512 megabajtov in vgrajenim pomnilnikom s štirimi gigabajti prostora. Na njem je nameščen mobilni operacijski sistem Google WearOS. Ohišje ima celo vrtljivo številčnico, ki omogoča interakcijo z elementi uporabniškega vmesnika in ima eno fizično tipko. Diesel sicer ni razkril lastnosti in velikosti zaslona na dotik, vendar pa so njegovi inženirji razkrili, da velikost plastičnega ohišja znaša 43 milimetrov.

 

Nadvse zanimiva pametna ročna ura Diesel On Fadelite bo na voljo za nakup od marca 2020 v trgovinah Diesel. Poleg tega jo bo mogoče kupiti tudi preko uradne spletne strani. Novost na žalost ne bo ravno poceni, saj se bodo ameriški trgovci od nje pripravljeni ločiti za okoli preračunanih 246 evrov.

Naslednja novica:
Že veste, koliko boste morali odšteti za novi PlayStation 5?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled