Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


OnePlus, 13.08.2019

Pametni televizor OnePlus TV že jeseni

oneplus-planira-oneplus-tv-predstaviti-krajem-rujna_g7aunw.jpg
Pametni televizor OnePlus TV bo kot nalašč za najzahtevnejše uporabnike!

Pri podjetju OnePlus so pred kratkim predstavili svoja najboljša pametna mobilna telefona Android doslej, in sicer OnePlus 7 in OnePlus 7 Pro. Oba nova mobilnika temeljita na osnovi mobilnega procesorja Qualcomm Snapdragon 855, izdelanega s pomočjo 7-nanometrske tehnologije in ponujata vse, kar se pričakuje od vrhunskega telefona. To bo povsem držalo tudi za pametni televizor podjetja OnePlus, ki bo na voljo že letošnjo jesen.

Napredni pametni televizor OnePlus TV naj bi bil javnosti predstavljen konec septembra, ki bo sprva bo naprodaj le na kitajskem, indijskem in ameriškem trgu. Proti koncu leta naj bi zašel še na evropski trg. Novost naj bi bila na voljo v štirih različicah, in sicer z diagonalami velikosti 109,2 centimetrov oziroma 43 palcev, 139,7 centimetrov oziroma 55 palcev, 165,1 centimetrov oziroma 65 palcev in 190,5 centimetrov oziroma 75 palcev. Pametni televizorji OnePlus TV višjega cenovnega razreda bodo opremljeni s kakovostnimi zasloni OLED, medtem ko bodo cenejši modeli zaradi omejitve stroškov pričakovano razpolagali s cenejšimi matrikami LCD.

Pametni televizorji OnePlus TV naj bi uporabnikom prinesli povsem novo izkušnjo gledanja televizijskih programov in napredne možnosti upravljanja z večpredstavnostnimi vsebinami. Zagotovljena bo tudi možnost brskanja po svetovnem spletu in uporaba naprednega glasovnega asistenta za boljšo uporabniško izkušnjo.

Naslednja novica:
Zanimiva pametna ura za manj kot 26 evrov


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled