Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Mirror Smart Mirror, 10.10.2019

Pametno ogledalo v vlogi osebnega trenerja!

nvsdvsdv.jpg
Pametna ogledala postajajo iz dneva v dan bolj uporabna.

Skupina zanesenjakov iz podjetja Mirror je nedavno pripravila zanimivo pametno ogledalo, ki vsaj po strojni in programski plati prekaša vse sorodne izdelke na trgu. Tu gre za napreden računalnik »ovit« v ogledalo, ki ga uporabnik pretežno uporablja za vzdrževanje telesne kondicije. Pametno ogledalo velikosti 55,9 x 132,1 centimetrov je namreč uporabnikom nudilo tečaje fitnesa v živo, torej ena na ena.

 

Nova storitev podjetja Mirror pa se bo še lažje prikupila ljubiteljem aktivnega življenja. Ta namreč prinaša možnosti zasebne vadbe z izbranim trenerjem. Ogledalo za ta namen uporablja spletno kamero, tako da vadba z osebnim trenerjem poteka v živo. Poleg slike se tu prenaša tudi zvok preko vgrajenega mikrofona in zvočnikov, zato je občutek enak, kod da se dejansko nahajamo v fitnes centru, pa čeprav smo v zavetju doma.

 

Cena zasebne vadbe ni nizka, saj je treba v Združenih državah Amerike za vsako »srečanje« odšteti preračunanih 36,5 evrov. K temu je treba prišteti še preračunanih 36 evrov mesečne naročnine na storitve podjetja Mirror. Tudi nakup ogledala v Združenih državah Amerike ni poceni, saj je to s strani podjetja vrednoteno na kar preračunanih 1.368 evrov. Trentutno pa še ni znano, ali bo novost naprodaj tudi na evropskem trgu.

Naslednja novica:
SINDOH 3DWOX 7X - 3D tiskalnik za izdelke večjih dimenzij


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled