Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


ANKER Soundcore, 15.02.2020

Party zvočnik RAVE in RAVE mini

190613_210536_3390web-115502.jpg

Za vašo privatno zabavo na prostem

Anker-jeva blagovna znamka Soundcore, ki je specializirana za prenosne Bluetooth zvočnike in v zadnjem času za izdelke za domači kino, predstavlja prvo novo linijo prenosnih zvočnikov z imenom serije Rave, ki so videti neverjetno glasni, vodoodporni modeli, namenjeni za zabave na prostem.

Izbirate lahko med dvema modeloma:


Standardni (večji) Soundcore Rave je zvočnik z dvojnimi visokotonci, dvema 5.25 nizkotoncema in 24-urno življenjsko dobo baterije. Glasbo predvaja s skupno močjo do 160W. Pohvali se lahko s standdardom IPX4, vendar to ni dovolj, da ga lahko uporabljate v bazeni temveč je le rahlo odporen proti škropljenju z vodo. Nikakor pa ga ne smete imeti v bazenu ali ga potopiti pod vodo, kot lahko nekatere druge Souncore prenosne zvočnike.

Zvočnik Soundcore Rave ima tudi vhod za mikrofon, tako da vam karaoke ne uidejo. Povežete se z uradno brezplačno aplikacijo "Soundcore App", ki je na voljo tako v Google trgovini kot tudi v AppStore-u in preko slednje lahko nadzirate utripanje luči, EQ in brezžično stereo povezavo.

Zvočnik ima vgrajen tudi USB vhod, preko katerega boste lahko svoje ostale naprave polnili med predvajanjem. Ekskluzivni sistem za upravljanje porabe energije, vgrajena je namreč baterija kapacitete 20.000mAh, pa zagotavlja predvajanje do 24 ur z enim samim polnjenjem, ki ne traja več kot 4 ure.

Zvočnik je sicer težak skoraj 10kg, ampak ima priročen ročaj zgoraj, vseeno pa je priporočljivo rokovanje z prisotnostjo odraslega človeka. 

Posebej oblikovan procesor najprej analizira, nato pa izboljša frekvence basa vaše glasbe. Ta zvočni signal se nato preko najsodobnejših neodim zvočnikov pretvori v intenzivnejši zvok. Samo pritisnite gumb BassUp in se pripravite na dodatno moč.

Za celovito avdiovizualno izkušnjo, svetlobnih efektov po ritmu vašega glasbe. 6 nastavljivih svetlobnih načinov dvigane vzdušje vsakega dogodka. Zvočnik Rave ima vgrajen tudi stroboskop, ki bo še dodatno popestril vašo zabavo. 

Pa cena? Pri spletnih trgovcih ga boste našli že za 199,90€ (znižan iz 399,90)

Njegov manjši brat pa je zvočnik Soundcore Rave Mini, ki pa je za kar 20cm nižji in 15cm ožji, vendar se še vedno ponaša z dvema močnima visokotoncema, Bass-portom in enim "full-range" zvočnikom dimenzij 13,34cm. SKupno tako zmore 80W moči. Kapaciteta baterije je sicer za polovico manjša, 10.000mAh, vendar zaradi bolj kompaktne velikosti, še vedno zmore do 20 ur neprekinjenega predvajanja glasbe z enim samim polnjenjem. Prav tako ima vgrajen USB vhod, preko katerega boste lahko polnili vaše druge naprave in pa Bluetooth povezavo 5.0, preko katere se boste povezali na Soundcore App na vaši napravi ter preko slednje upravljali svetlobne efekte, EQ in brezžično stereo povezavo.

Za razliko od večjega Soundcore Rave pa Soundcore Rave Mini ni občutljiv na vodo, saj se lahko pohvali z IPX7 zaščito, kar pomeni da ga razlitje, dež ali celo popolna potopitev pod vodo, ne bo ustavila pri predvajanju glasbe.

Cena modela Soundcore Rave Mini pa je za cca 50€ nižja od njegovega večjega brata in sicer pri spletnih trgovcih je lahko vaš že za samo 149,90€ (znižan iz rednih 249,90€)

Uradni uvoznik in distributer za Slovenijo in Hrvaško: Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana

Vas zanima nadaljna prodaja? Obiščite naš B2B -> https://b2b.elkotex.siVrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled