Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


The Wonderful 101, 05.02.2020

Platinum Games na Kickstarterju dosegel zastavljeni cilj v manj kot pol ure

wonderful_101.jpg
The Wonderful 101 ne bo več Nintendova ekskluziva.

Japonski razvojni studio Platinum Games, najbolj znan po igrah Bayonetta, Nier: Automata in Astral Chain, je nedavno zagnal Kickstarter kampanjo za obnovo akcijske pustolovščine The Wonderful 101. Ta je leta 2013 izšla za Wii U in si kljub določenim kritikam priborila nekakšen kultni status, zato so številni njeni oboževalci izrazili željo po predelavi za Nintendo Switch.

Platinum Games jih je uslišal in z množičnim zbiranjem želel doseči $49,890, ki pa so se na presenečenje mnogih nabrali že v dobrih dvajsetih minutah. V kolikor bi kampanja presegla $1,000,000, pa so ustvarjalci obljubili še nov način bitke s časom ter celo 2D ploščadarico, imenovano Luka's First Mission. To se je tudi zgodilo, saj je do zdaj zbranih že krepko čez milijon ameriških dolarjev.

Če želite tudi sami prispevati nekaj denarcev, lahko to storite na Kickstarter strani, kjer je na voljo več možnosti, ki prinašajo raznorazne dodatke in ugodnosti. Ob donaciji več kot sto dolarjev vam med drugim pripada čast, da vas na Twitterju blokira sam režiser igre Hideki Kamiya.

Zbiranje sredstev bo trajalo še slab mesec dni, modernizirana različica igre pa bo izšla za PC, PlayStation 4 in Nintendo Switch.

Naslednja novica:
Igralna konzola Xbox Series X kmalu med nami!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled