Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Quest Metalogix Content Matrix, 09.09.2019

Poenostavite kompleksno migracijo za SharePoint in Office 365

metaloxix2.jpg
Eno najboljših orodij za migracijo okolji SharePoint in Office 365.

Ko je treba migrirati oziroma prenesti SharePoint iz enega okolja v drugega, lahko to hitro prerase v kompleksen in časovno potraten projekt. To drži še posebej v primeru, ko je v prenos vključenih večje število podatkovnih baz, ki se nanašajo na različne verzije programa SharePoint.

Čeprav organizacije pogosto računajo na to, da bo to opravilo enostavno, v praksi temu ni tako. Tovrstni projekti se namreč izkažejo za zelo kompleksne in hkrati zahtevajo veliko virov. Poleg tega je tu potrebno veliko planiranja in natančnih procesov, da se zagotovi pravilno migracijo.

 

Kaj pa, če bi lahko migrirali zajetno količino vsebine iz vašega privzetega okolja SharePoint na novo različico kar v enem mahu? To je v praksi mogoče, a le z uporabo programskega orodja Metalogix Content Matrix podjetja Quest. Tu namreč gre za eno najboljših orodij za migracijo okolji SharePoint in Office 365. Orodje namreč nudi vse, kar organizacija potrebuje za optimalno nastavitev in prenos, in sicer na način, da povsem ustreza njenim potrebam in projektni zasnovi.

 

Ključne prednosti uporabe programskega orodja Metalogix Content Matrix so:

 

Prenos in konsolidacija v enem koraku

Prenos neposredno v storitev SharePoint 2019 ali SharePoint Online brez izpada razpoložljivosti storitve ter z manjšim številom skript in večjo avtomatizacijo.

 

Pametni prenos

Kompleksni prenosni okolja SharePoint postanejo enostavni, planirani in hitri.

 

Distribuirani prenos

Razporedi delo prenosa portala SharePoint na večje število strežniških sistemov.

 

Prenos po meri uporabnika

Uporabniki imajo možnost definicije in nadzora prenosov v novo okolje SharePoint s pomočjo vnaprej pripravljenih prenosnih nastavitev.

 

Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Metalogix Content Matrix v praksi?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Metalogix Content Matrix se obrnite na podjetje ADM-Adria. Podjetje ADM-Adria je namreč uradni partner podjetja Quest.Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled