Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Samsung, 15.06.2019

Pomembna posodobitev za lastnike Galaxy S9

na-galaxy-s9-i-s9-stize-night-mode_xtfyaq.jpg
Posodobitev za Samsung Galaxy S9 prinaša super uporabno možnost »Night Mode«.

Tokrat imamo zelo dobro novico za vse, ki uporabljate pametna mobilna telefona Galaxy S9 in Galaxy S9+. Podjetje Samsung je namreč zanju pripravilo posodobitev operacijskega sistema Android, ki je na voljo za prenos pod oznakama G960FXXU5CSF2 in G965FXXU5CSF2. Z namestitvijo posodobitve bomo poleg programskih popravkov in varnostnih posodobitev prejeli še novo možnost, ki je bila doslej na voljo le uporabnikom novejših Samsungovih telefonov iz družine Galaxy S10.

 

Govorimo o možnosti "Night Mode" oziroma o nočnem načinu delovanja, ki pripomore k boljšemu prikazu slik v slabših svetlobnih pogojih. Poleg tega je bila posodobitve deležna tudi aplikacija za zajem fotografij, ki je pridobila nekaj dodatnih možnosti za zajem sebkov, kot na primer večjo barvno intenzivnost zamegljenosti ozadja, izboljšana in poenostavljana pa je bila tudi uporaba bralnika QR kode. Med pomembnejšimi posodobitvami najdemo še popravke za prednameščene aplikacije Messaging, Contacts in Gallery ter skupek varnostnih popravkov, ki jih je podjetje Google ponudilo v prenos na začetku meseca junija letošnjega leta.

 

Posodobitev v velikosti okoli 574 megabajtov bodo kmalu prejeli prav vsi uporabniki pametnih mobilnih telefonov Galaxy S9 in Galaxy S9 +. Na voljo za prenos bo prek sistema nadgradnje OTA (over-the-air). O razpoložljivosti nadgradnje nas bo mobilna naprava obvestila sama oziroma bomo to lahko preverili tudi ročno, in sicer v nastavitvah. Za izvedbo celotne nadgradnje bo potrebnih kar nekaj minut, ker pa vedno obstaja možnost zapletov, priporočamo, da pred posodobitvijo naprave poskrbite za varnostno kopijo podatkov.

Naslednja novica:
Novi iPhone naj bi poskrbel, da bo Apple naslednje leto kraljeval na trgu 5G tehnologije


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled