Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Lexar Professional 633x, 12.01.2019

Pomnilniška kartica kapacitete kar 1TB

lexar-predstavio-sdxc-memorijsku-karticu-s-kapacitetom-od-1-tb_qh6ig3.jpg
Na novo pomnilniško kartico SDXC lahko shranimo do en terabajt podatkov.

Mobilne naprave po zmogljivosti postajajo vse bolj primerljive z osebnimi računalniki, zato prostora za shranjevanje podatkov in večpredstavnostnih vsebin ni nikoli dovolj. To je tudi razlog, zakaj so inženirji podjetja Lexar zavihali rokave in pripravili nadvse zmogljivo pomniško kartico SDXC družine Professional 633x. Novost bo zlahka prepričala tudi najzahtevnejše uporabnike, saj za shranjevanje podatkov ponuja kar en terabajt prostora.

 

Nova zmogljiva pomnilniška kartica podjetja Lexar je član nove linije profesionalnih pomnilniških kartic Lexar Professional 633x SDHC in SDXC UHS-I, ki so na voljo s kapacitetami od 16 gigabajtov pa vse do enega terabajta. Prva pomnilniška kartica SDXC je pričakovano tudi zelo zmogljiva, saj hitrost branja podatkov znaša kar 95 megabajtov na sekundo, hitrost zapisa pa se giba okoli 70 megabajtov podatkov na sekundo. Novost je sicer opremljena s certifikatom V30/U3, ki zagotavlja hitrost prenosa podatkov 30 megabajtov na sekundo.

 

Trenutno edina pomnilniška kartica SDXC kapacitete enega terabajta je že naprodaj v Združenih državah Amerike. Novost pričakovano ni poceni, saj je na nakup treba odšteti kar preračunanih 433 evrov, kar pomeni, da se bo maloprodajna cena nove pomnilniške kartice podjetja Lexar v evropskem prostoru gibala okoli 500 evrov.

Naslednja novica:
Humanoidni robot s prvo razstavo slik na oxfordski univerzi


Vrni se na prvo stran



Novice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija




Izklopi mobilni pogled