Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Dan varne rabe interneta, 05.02.2019

Poskrbite za lastno varnostno formo na spletu

ilustracijadanvarnerabeinterneta.jpg

Ob današnjem Dnevu varne rabe interneta družba Kaspersky Lab uporabnike opozarja, naj ne nasedajo vabljivim sporočilom spletnih nepridipravov. Pri tem jih poziva, da tudi sami prispevajo za varnejši internet s skrbjo za lastno varnostno formo.

Slogan današnjega dne je: »Skupaj za prijaznejši internet«. V času, ki ga zaznamujejo vdori v zasebnost posameznikov in podjetij, globalne epidemije izsiljevalskih virusov, napadi na države in vedno naraščajoči spletni kriminal, sta osveščenost in sodelovanje ključna na poti do prijaznega in odprtega interneta.

V družbi Kaspersky Lab si prizadevajo, da bi bil vsak dan v letu tudi varen dan na spletu. Da je sodelovanje pri tem ključno, se strinja generalni direktor družbe Kaspersky Lab Eugene Kaspersky. V svojem blogu je zapisal: »Potrebujemo skupnost, ki bo usklajeno delovala v boju proti kibernetskim grožnjam. Te namreč ne poznajo meja. Le odprta krajina, ki spodbuja živahno in konkurenčno panogo kibernetske varnosti, vodi k boljšim tehnologijam in močnejši zaščiti vseh nas.«


Kako lahko vi otežite delo spletnimi nepridipravom in prispevate k varnejšemu internetu? Poskrbite za lastno varnostno formo! Glavni varnostni raziskovalec v družbi Kaspersky Lab David Emm v videu svetuje:

Naslednja novica:
Facebook in Google spremljata, katere pornografske strani obiskujete


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled