Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


, 04.12.2020

Potrebujete predplačniško kartico z naslovom v ZDA?

7_21.jpg

Bi radi gledali najnovejše serije preko Hulu? Ali pa vse filme, ki jih je Disney kadarkoli posnel preko Disney+? Na žalost samo VPN ne bo zadostoval, saj te storitve potrebujejo bančno kartico, izdano v ZDA. Vendar je tukaj na voljo rešitev.

Netflix je bil še pred leti na voljo zgolj v ZDA. Šele kratek čas je na voljo tudi v Sloveniji. Kaj pa, če bi si radi ogledali kakšno priljubljeno serijo na Hulu ali pa zgodovinski film na Disney+?

Pri slednjih storitvah žal samo VPN ne bo zadostoval, saj so podjetja kaj hitro ugotovila, da lahko vsakdo naloži VPN, zato so se te problematike lotila na drugačen način. Namreč, pri prvi registraciji, tako kot pri vseh, potrebujete veljavno kreditno ali debetno (lahko tudi predplačniško) kartico. Vendar ne zadostuje kar bančna kartica, izdana v katerikoli državi, ampak le takšna, ki ima fizični naslov v ZDA.

StatesCard ponuja rešitev tudi za to težavo. V nekaj minutah in z nekaj osnovnimi osebnimi podatki si lahko ustvarimo uporabniški račun, s pomočjo katerega nato pridobimo tudi predplačniško kartico z povezanim fizičnim naslovom v ZDA.

Izdaja je hitra in enostavna, vse kar moramo plačati je nekaj več kot 3€ na mesec in enkratni znesek v višini nekaj več kot 12€. Brez dodatnih skritih stroškov. Kartico lahko potem polnimo z našo debetno oziroma kreditno kartico (tudi predplačniško) ali preko PayPala. 

Naslednja novica:
Samsung Galaxy S21 končno med nami!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled