Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Samsung, 03.12.2019

Prepogljivi Galaxy Fold prihaja v Slovenijo

samsung-galaxy-fold-update-uk-2019-22.jpg
Za prepogljivi Samsung Galaxy Fold bo pri nas treba odšteti več kot 2.000 evrov.

Podjetje Samsung je pred časom ponudilo v prodajo novo različico prepogljivega pametnega mobilnega telefona Galaxy Fold. Novost je na voljo v kozmično črni in vesoljsko srebrni barvi, na izbranih trgih pa je na voljo celo z mobilno povezljivostjo 5G. Novi Samsung Galaxy Fold je bilo doslej mogoče kupiti le v Južni Koreji, v Združenih državah Amerike in ponekod po Evropi, nedavno pa se je pojavil tudi na kitajskem trgu. Kmalu ga bo mogoče kupiti tudi pri nas, naprodaj pa bo izključno v Ljubljani, v namenskih trgovinah Samsung Experience Store.

 

Prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Fold bo pri nas po vsej verjetnosti mogoče kupiti zgolj v črni barvi, bodo pa strojne specifikacije povsem enake modelu, ki je naprodaj drugod po svetu. Ta bo namreč opremljen z zmogljivim osemjedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 855 frekvence 2,84 gigahercecv, sistemskim pomnilnikom kapacitete 12 gigabajtov in vgrajenim pomnilnikom s 512 gigabajti prostora. Na pomnilniku bo pričakovano nameščen mobilni operacijski sistem Android s Samsungovim značilnim grafičnim vmesnikom, medtem ko bo dolgo avtonomijo delovanja zagotavljala baterija kapacitete 4.380 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Tu seveda na gre spregledati niti navdihujočega 18,54-centimetrskega brezkončnega prepogljivega zaslona.

 

Prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Fold, ki torej združuje priljubljene značilnosti tabličnega računalnika in pametnega telefona ter zagotavlja novo mobilno napravo in prvo tovrstno izkušnjo, bo pri nas na voljo od 20. decembra dalje. Novost tako kot drugod po svetu, ne bo poceni. Zanj bo namreč v prosti prodaji treba odšteti dobrih 2000 evrov, točna maloprodajna cena pa bo razkrita ob pričetku prodaje novosti.

Naslednja novica:
Telemach odslej z defibrilatorji


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled