Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Shipito, 14.05.2019

Kako lahko naročite paket, ki ga sicer dostavljajo samo v ZDA?

1_shipito.jpg

Kupujete na spletu? Če je odgovor ja, kolikokrat se vam je zgodilo, da izdelka, ki ste si ga tako želeli, ne dostavljajo v Slovenijo, ampak samo v ZDA? No, to je zdaj preteklost.

Če kupujete na tujih spletnih straneh, vam je napis: "ne dostavljamo v vašo državo" še kako znan. Kaj pa, če bi obstajala rešitev?

Podjetje Shipito nam ponuja virtualni naslov v ZDA, katerega lahko uporabimo za naročevanje. Kako poteka? Enostavno. Pri spletnem trgovcu namesto svojega naslova vpišemo naslov, katerega dobimo na spletni strani po registraciji in obvezno svojo identifikacijsko številko v drugo vrstico - samo tako bodo vedeli, od koga je paket, ko ga dostavno podjetje prinese.

Ko je paket dostavljen v skladišče, dobimo obvestilo o prispelem paketu, katerega lahko potem enostavno upravljamo kar v spletni aplikaciji. Če ga želimo posredovati na svoj domač naslov, je potrebno vpisati tudi carinsko deklaracijo in izbrati ponudnika, ki nam bo paket dostavil. Za hitrejšo možnost je potrebno seveda več plačati, so pa tukaj tudi ekonomične opcije, za katere odštejemo zgolj nekaj evrov, vendar zato na svoj paket čakamo dlje časa.


Stroški pošiljanja iz skladišča v ZDA do Slovenije in drugih držav je odvisno od razdalje, velikosti in teže paketa, ter ali smo izbrali kakšno dodatno storitev.

Osnovni paket je brezplačen, lahko pa svoj paket nadgradimo. Z nadgradnjo dobimo tudi več ugodnosti, kot je skladišče v območju brez davka ...

Registracija -> https://tinyurl.com/RN-Shipito

Naslednja novica:
S tem kablom lahko brez težav prevzamete nadzor nad računalnikom!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled