Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Disintegration, 08.01.2020

Prihaja ambiciozna mešanica prvoosebne streljačine in strategije

disintegration.jpg
Disintegration bo poizkusil navdušiti ljubiteje različnih žanrov.

Igre, ki združujejo prvoosebno streljanje in strateško poveljevanje niso ravno novost. Nekoliko starejši igričarji se bodo morebiti spomnili Battlezone, Giants: Citizen Kabuto, Command & Conquer: Renegade, Savage in podobnih izkušenj. Je pa res, da so bile le redke izmed njih posrečene in komercialno uspešne.

Zdaj bo vtis poizkusil popraviti nov razvojni studio V1 Interactive pod vodstvom Marcusa Lehta, enega ključnih bivših mož Bungiejeve franšize Halo. Ta za letos pripravlja razburljivo strateško streljačino, postavljeno v bližnjo prihodnost, ko je edina možnost za ohranitev človeštva integracija možganov v robotske mašine.

Ambiciozna zmes na videz nezdružljivih žanrskih oblik nosi naslov Disintegration in po prvih posnetkih izgleda nadvse obetavno. Osrednje zvezde igre so plovila, ki omogočajo šest stopenj svobode v slogu starih zračnih streljačin Descent in Forsaken. Z njimi igralec sovražnikove enote napada na tleh in iz zraka, kar pomeni, da mora biti hkrati osredotočen tako na pilotiranje kot na streljanje. K temu dodajte še poveljevanje pehoti v realnem času in pred vami je izkušnja, ki se na papirju zdi velik zalogaj celo za mojstre večopravilnosti. Dejstvo pa je, da se po zaslugi priročnega vmesnika in intuitivnih kontrol vsi elementi zlijejo v čudovito harmonijo.

Poleg intenzivnih enoigralskih misij, ki jih med seboj povezuje močna zgodba, so obljubljene tudi večigralske PvP bitke. In čeprav so "mech" streljanke zadnja leta stopile v ozadje, nas je Titanfall še nedolgo nazaj opomnil, kako huronsko zabavno je lahko medmrežno robotsko bojevanje. Če k temu prištejemo še močan vpliv strateških iger pa se zdi recept za svežo in dinamično večigralsko izkušnjo nared.


Disintegration, debitantski izdelek studia V1 Interactive, naj bi izšel že v prvi polovici letošnjega leta za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Če vas zanima, kako nevsakdanja mešanica žanrov izgleda v akciji, si obvezno oglejte spodnji video.

Naslednja novica:
Hrvaška že s svojo Covid-19 aplikacijo


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled