Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Bluetooth slušalke QCY T2S, 13.08.2019

Priročne Bluetooth slušalke za dobrih 23 evrov

qt1.jpg
Brezžične slušalke QCY T2S

Trend Bluetooth slušalk se krepi, saj je brezžično povezovanje precej bolj praktično od tistega s kabli. Kablov in klasičnih 3,5 milimetrskih priključkov je vse manj, miniaturne brezžične slušalke pa med uporabniki postajajo iz dneva v dan bolj priljubljene.

Če še nimate miniaturnih brezžičnih slušalk ali so vaše že za odpis, imamo za vas zelo dobro novico. Pravzaprav jo ima kar spletni trgovec Ebay. Ta namreč na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=202755132510 ponuja brezžične slušalke QCY T2S po zelo nizki ceni. Trenutno namreč poteka akcijska prodaja izdelka, cena zanj pa je le 25,99 ameriških dolarjev (23,22 evra), kar je nedvomno zelo ugodno, vsaj glede na to, da gre tu za zelo zanimive brezžične slušalke.

Čeprav je za ušesne brezžične slušalke QCY T2S treba odšteti le dobrih 23 evrov, smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Te so namreč izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 5.0 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje.

Napolnjena baterija zadošča za približno štiri ure neprekinjenega delovanja, polnimo pa jih lahko s polnilno škatlico, kamor jih ob neuporabi tudi pospravimo. Polnjenje traja okoli 2 uri. Novost je seveda opremljena tudi z dvema mikrofonoma ter združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS, Android, tabličnimi računalniki, prenosniki in drugimi napravami.

Več informacij dobite na povezavi 

https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=202755132510, kjer lahko slušalke tudi naročite.

Naslednja novica:
Fizična varnost je prva obrambna linija proti grožnjam omrežju in opremi


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled