Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Najboljši telefon za vašega šolarja, 11.01.2018

Cubot R9

cubotr91.jpg
Cubot R9

Elegantno tanek in prijeten za otip je R9 najnovejši model Cubot telefonov.

Cubot R9 jeIzredno tanek s kovinskim pokrovom, s prevleko proti maščobi, umazaniji, prstnim odtisom in praskam, je svilnat na otip in hitro odziven na dotik.  Ergonomska oblika omogoča upravljanje telefona v eni roki. 5'' HD zaslon velikosti 1280 x 720 je dobro odporen proti udarcem in praskam ter omogoča visoko prepustnost svetlobe, zato so barve jasne in naravne iz vseh kotov gledanja.  

 

Poganja ga MT6580, Quad-Core, 1.3GHz procesor z 2GB delovnega in 16GB notranjega spomina z možnostjo razširitve s SD kartico na 32GB,  kar omogoča visoko učinkovitost obdelave podatkov in možnost upravljanja več aplikacij naenkrat.  Android 7.0 operacijski sistem je varen in brezhibno podpira številne pametne aplikacije. Tako lahko igrate igrice in pri tem poslušate glasbo, pošiljate sporočila, sodelujete na socialnih omrežjih…

R9 ima odklep na prstni odtis, ki ga odklene v 0,1 sekunde. Dvojni SIM kartici omogočata, da imate lahko pri sebi vedno dve številki: eno službeno in eno osebno, da se ne boste nikoli izgubili, pa bosta poskrbela sistema GPS in AGPR.

Najlepše trenutke vašega življenja  bosta ujeli 5MP sprednja in 13MP zadnja kamera, ki ima 500mA LED bliskavico. Tako ne bodo šli v pozabo, saj jih boste še dolgo lahko delili s svojimi prijatelji in bližnjimi.

V paketu z dodanim ovitkom, v črni, zlati ali modri barvi za 124,90€ na www.smartson.si.

Naslednja novica:
Prvi čip z umetno inteligenco za robote


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled