Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Raise3D tovarna, 12.06.2019

Raise3D tovarna

raise3d_edward_feng_3d_tisk.jpg

Na nemškem Hannover messe 2019, ogromnem industrijskem sejmu, je ameriško podjetje Raise3D naznanilo otvoritev RaiseFactory 3D printing systems tovarne. Z odprtjem tovarne je Raise3D naredil prve korake nasproti rešitvam, ki jih prinaša fleksibilna proizvodnja. Že poznate fleksibilno proizvodnjo?

Na nemškem Hannover messe 2019, ogromnem industrijskem sejmu je ameriško podjetje Raise3D naznanilo otvoritev RaiseFactory 3D printing systems tovarne. Z odprtjem tovarne je Raise3D naredil prve korake naproti rešitvam, ki jih prinaša fleksibilna proizvodnja. Že poznate fleksibilno proizvodnjo?


In kaj sploh je fleksibilna proizvodnja?


V nasprotju z industrijsko aditivno proizvodnjo, ki zahteva postavitev dragih naprav, fleksibilna proizvodnja ponuja mnoge prednosti:


Raise3D je svojo pot fleksibilni proizvodnji nasproti začel že s proizvodnjo Pro2 serije FDM naprav. Portal 3D Hubs in revija Make magazine sta 3D-naprave označila kot ene najboljših 3D-tiskalnikov leta 2018. V 3D-tiskarnah lahko s fleksibilno proizvodnjo obrnejo več tisoč kosov prilagojene serije izdelkov, postavitev centra pa znaša manj kot $100.000.


Raise3D »Tovarna« naj bi se odprla že oktobra letos. Diogo Quental, generalni direktor Raise3D za Evropo je pojasnil, da je največja prednost teh sistemov v njihovi prilagodljivosti ali fleksibilnosti. Naprave so enostavne za zagon in uporabo, dovoljujejo pa tudi vzporedno proizvodnjo z več materiali, so vsestranske in razširljive.
O prehodu v fleksibilno proizvodnjo je spregovoril tudi predsednik uprave Raise3D Edward Feng, ki navaja, da industrija potrebuje fleksibilno proizvodnjo. Ta se zlahka prilagodi raznolikim zahtevam kot so dizajn, barva, materiali in obseg ter integraciji z drugimi sistemi.


Namen imajo utrditi pot fleksibilni proizvodnji v industrijo. Sistem fleksibilne proizvodnje, ki ga promovirajo, temelji na namiznih FDM 3D-tiskalnikih, zgoraj omenjeni Pro 2 seriji.
»Lahko so najboljša rešitev za manjše serije in proizvodnjo po naročilu ter omogočijo lahek prehod podjetjem, ki se morajo prilagoditi tekočim tehnološkim spremembam.«


Edward Feng svojim strankam po določenem obdobju uporabe, ki jim omogoča, da prepoznajo potencial 3D-tiska v njihovem podjetju, nudi izvajanje analiz in svetovanje o implementaciji 3D-tiska v vašem podjetju. Kot uradni zastopnik Raise3D vam tudi mi svetujemo, kako implementirati 3D-tisk v vaše poslovanje

Naše kontakte najdete tu.

Naslednja novica:
Bo Evropska unija Facebooku prepovedala uporabo kriptovalute Libra?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled