Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Huawei EMUI 10, 09.10.2019

Razkrit seznam naprav, ki bodo že letos prejele veličastni EMUI 10!

huawei-emui-10-sneak-peek.jpg
Novi mobilni operacijski sistem EMUI 10 bo skupno prejelo več kot 20 mobilnih naprav Huawei.

EMUI 10 omogoča povezavo med napravami, pa tudi med napravami in aplikacijami, ki so razvite enkrat, delujejo pa na več napravah in v različnih načinih rabe. Novost je namreč najnovejša različica operacijskega sistema Android, ki je pričakovano namenjena sodobnejšim pametnim mobilnim telefonom kitajskega giganta Huawei. Novi EMUI 10 prinaša številne novosti, kot so porazdeljeno tehnologijo za podporo video klica v visoki ločljivosti med več napravami in večjo varnost. Z uporabo lastne strojne in programske opreme je podjetje Huawei utrdil poglobljen sistem zaščite, pri katerem uporablja zgradbo sistemskih čipov in jedro operacijskega sistema kot temelj varnosti in zaupanja.

 

Z novim operacijskim sistemom Huawei EMUI 10 bo kmalu na voljo za vse novejše pametne mobilne telefone kitajskega giganta. Na srečo bodo novosti deležni tudi nekoliko starejši pametni mobilni telefoni Huawei, skupno pa naj bi letos novi EMUI 10 prejelo kar 20 naprav. V nadaljevanju si poglejmo seznam telefonov Huawei, ki bodo v naslednjih nekaj tednih ali mesecih prejeli novi operacijski sistem, ki je že navdušil mnoge uporabnike.

 

Oktober 2019

 

November 2019 

 

December 2019
Naslednja novica:
Še boljša Opera za naprave Android!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled